Connect with us

FILM

Hi-Men dolazi u bioskope 5. marta 2021. godine!

Najsnažniji čovek u univerzumu, Hi-Men, za nešto manje od dve godine izvući će svoj mač i uzviknuti: “Tako mi moći Grejskala, ja imam mooooć!” Produkcijska kuća Sony pictures obelodanila je da će dugo očekivani film “Gospodari svemira” stići u bioskopke 5. marta 2021. godine! Akciona avanturistička drama, koju potpisuju Met Holovej i Art Markum (Iron […]

Published

on

Najsnažniji čovek u univerzumu, Hi-Men, za nešto manje od dve godine izvući će svoj mač i uzviknuti: “Tako mi moći Grejskala, ja imam mooooć!” Produkcijska kuća Sony pictures obelodanila je da će dugo očekivani film “Gospodari svemira” stići u bioskopke 5. marta 2021. godine!

Glumac Noa Sentineo igraće najsnažnijeg čoveka u svemiru

Akciona avanturistička drama, koju potpisuju Met Holovej i Art Markum (Iron Man, Transformers: The Last Knight), zasnovana je na megapopularnoj animiranoj seriji “Hi-Men i gospodari svemira” (1983-85). Ukupno je napravljeno 130 epizoda. U sklopu serije, Hi-Men i njegovi prijatelji brane planetu Eterniju i tajne zamka Grejskal od zlih Skeletorovih snaga. Godine 1990. seriju je nasledila nova serija pod nazivom “Nove avanture Hi-Mena”, u kojoj je Hi-Men pozvan na Prajmus, svet iz budućnosti. Posle 12 godina prerađena je verzija izvorne serije i prikazana je na kanalu Cartoon Network. Po originalnoj verziji crtaća snimljen je 1987. igrani film, u kojem je Dolf Lundgren igrao princa planete Eternija, Adama, i njegovog alterega Hi-Mena. Mada se mnogo očekivalo od ovog ostvarenja, prošao je loše na bioskopskim blagajnama.

Scenario za nadolazeći film najpre su napisali Dejvid S. Gojer (Batman Begins, The Dark Knight) i Kristofer L. Jost (Thor: Ragnarok), ali su se povukli iz projekta. Njihov tekst su doradili Met i Art, a po njemu će braća Aron i Adam Ni režirati film. Glumac Noa Sentineo (23), znan nam iz serije “Fosterovi”, dočaraće ulogu Hi-Mena.

Pročitajte:
https://filmitv.rs/2019/03/25/hit-noah-centineo-novi-je-hi-men/

Foto: CENTINEO: REX/SHUTTERSTOCK; HE-MAN: COURTESY OF MATTEL

Continue Reading
Advertisement