Naslovna FILM Hi-Men dolazi u bioskope 5. marta 2021. godine!

Hi-Men dolazi u bioskope 5. marta 2021. godine!

Najsnažniji čovek u univerzumu, Hi-Men, za nešto manje od dve godine izvući će svoj mač i uzviknuti: “Tako mi moći Grejskala, ja imam mooooć!” Produkcijska kuća Sony pictures obelodanila je da će dugo očekivani film “Gospodari svemira” stići u bioskopke 5. marta 2021. godine!

Glumac Noa Sentineo igraće najsnažnijeg čoveka u svemiru

Akciona avanturistička drama, koju potpisuju Met Holovej i Art Markum (Iron Man, Transformers: The Last Knight), zasnovana je na megapopularnoj animiranoj seriji “Hi-Men i gospodari svemira” (1983-85). Ukupno je napravljeno 130 epizoda. U sklopu serije, Hi-Men i njegovi prijatelji brane planetu Eterniju i tajne zamka Grejskal od zlih Skeletorovih snaga. Godine 1990. seriju je nasledila nova serija pod nazivom “Nove avanture Hi-Mena”, u kojoj je Hi-Men pozvan na Prajmus, svet iz budućnosti. Posle 12 godina prerađena je verzija izvorne serije i prikazana je na kanalu Cartoon Network. Po originalnoj verziji crtaća snimljen je 1987. igrani film, u kojem je Dolf Lundgren igrao princa planete Eternija, Adama, i njegovog alterega Hi-Mena. Mada se mnogo očekivalo od ovog ostvarenja, prošao je loše na bioskopskim blagajnama.

Scenario za nadolazeći film najpre su napisali Dejvid S. Gojer (Batman Begins, The Dark Knight) i Kristofer L. Jost (Thor: Ragnarok), ali su se povukli iz projekta. Njihov tekst su doradili Met i Art, a po njemu će braća Aron i Adam Ni režirati film. Glumac Noa Sentineo (23), znan nam iz serije “Fosterovi”, dočaraće ulogu Hi-Mena.

Pročitajte:
https://filmitv.rs/2019/03/25/hit-noah-centineo-novi-je-hi-men/

Foto: CENTINEO: REX/SHUTTERSTOCK; HE-MAN: COURTESY OF MATTEL

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...