Naslovna NE PROPUSTITE LJUBAV IZ OSVETE - nova turska serija od 6. juna radnim danima...

LJUBAV IZ OSVETE – nova turska serija od 6. juna radnim danima od 21.00

Ovog leta, na TV Pink stiže visokobudžetna turska drama “Ljubav iz osvete” (“Cesur ve Güzel”) , koja je stekla veliku popularnost u Turskoj, a sada će oduševiti i publiku u regionu.

Radnja serije prati Tahsina Korludaga, glavu imućne porodice Korludag, koji je bogatsvom koje je godinama sticao, dobio i veliki uticaj i status čoveka kog se treba plašiti, te ne postoji mesto ili institucija u gradu u kojima on nema svoje ljude. Tahsin ima dvoje dece – sina Korhana Korludaga, koji je veliko razočarenje za njega, i ćerku Suhan Korludag, koju voli više od svega.

Korhanova supruga, Džahide Korludag, bezuspešno pokušava da ostane u drugom stanju, istovremeno strahujući da bi Suhan u tome mogla da uspe pre nje, što znači da bi porodično bogatstvo prešlo u ruke Suhaninog prvenca. Plašeći se tog scenarija, Džahide pokušava da ubije svoju zaovu. Međutim, neće uspeti da sprovede svoj opaki plan u delo – u tome će je sprečiti misteriozni stranac Džesur Alemdaroglu, koji će spasiti Suhanin život.

Džesur će time osvojiti ne samo Suhanino srce, već i naklonost strogog Tahsina, ali niko ne sluti da Džesura pokreće želja za osvetom. Međutim, da li će ga ljubav prema Suhan naterati da preispita svoju odluku i poštedi Tahsina kazne za grehove iz prošlosti, saznaćete uskoro na TV Pink.

Od četvrtka 6. juna počinje sa emitovanjem nove turske serije LJUBAV IZ OSVETE, radnim danima od 21 čas, umesto serije ZABRANJENA LJUBAV.

Glavne uloge poverene su glumcima koji su veoma popularni na ovim prostorima – Suhan Korludag otelotvorila je Tuba Bujukustun, koju ste gledali na TV Pink u seriji “Ljubav i novac”, ulogu Džesura Alemdaroglua dobio je turski Bred Pit, Kivanč Tatlitug, dok mućnog Tahsina Korludaga igra Taner Levent – glumac koga ste upoznali u ulozi Garipa u hit turskoj seriji “Istanbulska nevesta”. Tahsinovog sina Korhana Korludaga igra Erkan Avdži, ulogu Džahide Kordulag dobila je Sezin Akbašogulari, dok Bulenta Ajdinbaša, koji je nesrećno zaljubljen u Suhan, glumi Serkan Altunorak, poznat po ulozi pesnika Tašličali Jahje, u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Serija “Ljubav iz osvete” okupila je velika imena iz turske kinematografije – autor serije je Edže Jorenč, tvorac serije “Ljubav i osveta”, koja se 2012. godine prikazivala na TV Pink. Pored nje, scenario potpisuju Elif Usman, scenarista veoma popularne serije, “Nasleđe jedne dame”, koju ste 2012. godine imali priliku da gledate na TV Pink, kao i Serdar Sojdan i Denz Bujukirli, dok je za režiju bio zadužen Ali Bilgin.

Ako je suditi samo po glumačkoj ekipi, nema sumnje da će telenovela “Ljubav iz osvete” osvojiti srca publike u regionu, koja će ovu hit tursku seriju moći da uskoro gleda na TV Pink.Da li smo spremni da zaboravimo na osvetu i grehove iz prošlosti zbog ljubavi?

Foto Pink

Čekirajte Obavezno

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...

Igra sudbine 109. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 21.10): Sofija ĆE NAPASTI MILU! Mila je u VELIKOJ opasnosti!

U petak 10. jula očekuje nas još jedna uzbudljiva 109. epizoda serije IGRA SUDBINE. Ni ovog puta junaci nas neće ostaviti ravnodušnim,...

Igra sudbine 108. epizoda: ŠOK! Ministar Vukašinu otkriva KO JE NARUČIO Aleksino UBISTVO! Da li je to…

Aleksa više nije u komi. Ali nije više ni Ožegović. Situacija se komplikuje. Planovi padaju u vodu. On Adu zove majkom, Ivana...

Drugo ime ljubavi 48. i 49. epizoda – četvrtak, 8. jul (Prva, 19.15): Saša od Igora traži ISTINU!

Tamara i Irena odlaze za Zagreb, gde Irena saznaje da su ona i urednik dobili otkaz, a Tamara doživljava fijasko na audiciji....

Igra sudbine 108. epizoda – četvrtak, 9. jul (Prva, 21.10): Matija i Luka žele da proglase ADU LUDOM! Ada konačno shvata – MATIJA stoji...

To što se Aleksa budi iz kome ne znači da će se stvari vratiti na staro. Jer neće. On ima amneziju i...