Connect with us

NE PROPUSTITE

Veliko finale prve sezone serije “Državni službenik”

Lazar se obraća Ani za pomoć kako bi sprečio teroristički napad na dečjem vašaru. Aktuelni događaji stvaraju stres kod svih učesnika, Ilija objašnjava Ani da svaki agent u nekom trenutku mora da se slomi i odaje joj najmračniju tajnu iz svoje porodične i profesionalne prošlosti. Milojević angažuje Slavka da mu ulovi Lazara i sprema mu […]

Published

on

Lazar se obraća Ani za pomoć kako bi sprečio teroristički napad na dečjem vašaru. Aktuelni događaji stvaraju stres kod svih učesnika, Ilija objašnjava Ani da svaki agent u nekom trenutku mora da se slomi i odaje joj najmračniju tajnu iz svoje porodične i profesionalne prošlosti. Milojević angažuje Slavka da mu ulovi Lazara i sprema mu kaznu za primer, kakvu je prethodno dobio Rabrenović. Maja ostaje poslednja osoba na svetu koja još može da mu pruži utočište. Progonjen i potpuno sam, Lazar mora da se suoči sa posledicama svih svojih dela. Ko će prevagnuti – oni koje je povredio ili one koje je nečim zadužio?

Žarko Laušević u seriji „Državni službenik“

Poslednju epizodu prve sezone serije „Državni službenik“ premijerno možete pogledati u nedelju, 2.juna od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije.

Foto Promo

Advertisement