Connect with us

NE PROPUSTITE

Nove epizode serije „Na granici“ – Od 10. juna na TV Prva!

U petak, 7. juna emitovaće se finalna epizoda serije „Pogrešan čovek“, a gledaoci će odmah potom imati priliku da gledaju u istom terminu premijerne epizode serije koju su zavoleli – „Na granici“. U malim mestima uvek se rađaju najintrigantnije priče, a jedna takva je za kratko vreme osvojila simpatije gledalaca Prve televizije. Stoga će sve […]

Published

on

U petak, 7. juna emitovaće se finalna epizoda serije „Pogrešan čovek“, a gledaoci će odmah potom imati priliku da gledaju u istom terminu premijerne epizode serije koju su zavoleli – „Na granici“.

U malim mestima uvek se rađaju najintrigantnije priče, a jedna takva je za kratko vreme osvojila simpatije gledalaca Prve televizije. Stoga će sve ljubitelje serije „Na granici“ obradovati vest da će nove dogodovštine junaka gledati na programu Prve od ponedeljka, 10. juna, svakog radnog dana u 20 časova. Vrhunska ekipa, krimi, humoristički i ljubavni zapleti iz malog ličkog sela nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Serija prati priču mlade, tek diplomirane ekonomistkinje Petre na povratku iz Zagreba u svoje rodno selo. Od ilegalnog biznisa živi celo selo, a Petra postaje „najpoželjnija udavača“ u tom malom mestu. Zorka, glava kuće i glavni vođa ilegalnog biznisa krijumčarenja duvana i ostalih dobara preko granice, mnogo veruje Petri pa je uvodi u posao da bi je jednog dana mogla naslediti. Svi očevi mladih muškaraca vide priliku da dobro ožene svoje sinove za Petru jer to znači dobar nastavak života uz zagarantovan posao i u budućnosti.

Sinopsis nove epizode (ponedeljak, 10. maj u 20h)

Krešo je očajan. Ante ga spaja s nekim prijateljima i Krešo ubrzo organizuje odlazak na posao – u Irsku. Petra je u šoku ali će ipak organizovati oproštajno veče za Krešu. Mirela je slomljena, a Mate pokušava da nagovori sina da ne ide u Irsku. Krešo je odlučan, ne popušta. Petra saznaje da se Krešo neće pojaviti na zabavi pa juri za njim.

Glumci: Nina Erak, Nadia Cvitanović, Milan Štrljić, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Barbara Vicković, Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Nermin Omić, Elvira Aljukić, Dino Rogić, Marko Braić, Mladen Vulić, Petra Kraljev, Siniša Ružić, Tijana Pečenčić,….

Reditelji: Josip Žuvan, Stanislav Tomić, Ivan Miladinov, Danijel Kušan Autori i scenaristi serije: Mirna Miličić, Vlado Bulić, Goran Rukavina

Foto Prva

Continue Reading
Advertisement