Naslovna NE PROPUSTITE Rik Stajn: Produženi vikend - od 3. juna na 24 Kitchen!

Rik Stajn: Produženi vikend – od 3. juna na 24 Kitchen!

Popularni kuvar, Rik Stajn, otkriva tajne nekih od nama omiljenih destinacija za putovanje vikendom. Dugi vikend sa Rikom Stajnom inspirisaće gledaoce da isprobaju nova mesta i izbegnu mamce za tipične turiste.

Rik Stajn: Produženi vikend –Od 3. juna, od ponedeljka do nedelje u 14:00

U Bordou, Berlinu, Rejkjaviku, Bolonji i Beču, gde god da se nalazite, Rik je savršen turistički vodič. Vodi nas svuda, od lokalnih pijaca i sjajnih restorana do vinarija, kafića i barova; otkriva tajne namirnica i sjajne recepte koje ćete obožavati. Kada se vrati kući, u svoju kuhinju, bira tri omiljena jela sa svake destinacije.

Foto FOX

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...