Connect with us

Arhiva

Film dana: Žena (Cinemax, 21.45)

Džoun Kastelman (Glen Klouz), visokointeligentna i još uvek lepa – savršena verna supruga, počne da preispituje svoje životne izbore kad otputuje u Stokholm sa mužem, gde on treba da primi Nobelovu nagradu za književnost.Iza svakog uspešnog muškarca krije se još uspešnija žena, koju sada imate prilike da upoznate. Džoun Kastelman (Glen Klouz) je visokointeligentna i […]

Published

on

Džoun Kastelman (Glen Klouz), visokointeligentna i još uvek lepa – savršena verna supruga, počne da preispituje svoje životne izbore kad otputuje u Stokholm sa mužem, gde on treba da primi Nobelovu nagradu za književnost.Iza svakog uspešnog muškarca krije se još uspešnija žena, koju sada imate prilike da upoznate.

Džoun Kastelman (Glen Klouz) je visokointeligentna i lepa – savršena supruga. Četrdeset godina je provela žrtvujući svoj talenat, snove i ambicije da bi bila podrška svom harizmatičnom mužu Džou (Džonatan Prajs) i njegovoj uspešnoj spisateljskoj karijeri. Dostojanstveno i sa podsmehom je ignorisala njegovo švalerisanje i izgovore samo zarad “umetnosti”. Njihov fatalni pakt izgradio je brak nejednakih kompromisa. Zato, Džoun dolazi do tačke pucanja. Na večeri dodele Nobelove nagrade za književnost, koja predstavlja krunu Džoove karijere, Džoun planira da se suoči sa najvećom žrtvom u svom životu i tajnom njegove karijere.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement