Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Ami G Show (Pink, 22.00)

Published

on

Ovog utorka od 22 časa očekuje vas najluđa emisija „Ami G Show“ u ovoj 11. sezoni jer je Ognjen Amidžić zajedno sa devojkama iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima „Zadruga“ pripremio pravi spektakl.

Kada su u emisiji „Ami G Show“ pre tri nedelje gostovale Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Sanja Stanković, Eleonora Miljković i Stanija Dobrojević, Ognjenu je na pamet pala luda ideja.

Naime, kada su Stanija i Eleonora govorile o svom sukobu i iznosile pretpostavke koja bi od njih dve odnela pobedu u fizičkom obračunu, Ognjen ih je izazvao da se rvu u čokoladi, što su njih dve odmah prihvatile. To je bio dovoljan razlog da Ognjen ovog utorka organizuje rvački spektakl u čokoladi u kom će učestvovati skoro sve zadrugarke. Amidžićev izazov prihvatile su Aleksandra Subotić, Sanja Stanković, Luna Đogani, Eleonora Miljković, Mina Vrbaški, Dorotea Jovanović, Maja Marinković i Stanija Dobrojević.

Iako su svi očekivali da će i Ana Korać pristati na ovaj izazov kao jedna od najatraktivnijih zadrugarki, ona je to odbila pod izgovorom da to ne bi prijalo njenom dečku Davidu Dragojeviću. Da li će Koraćeva ostati pri ovom stavu, saznaćete sutra od 22 časa na TV Pink.

Zadrugarke će izvlačiti papiriće sa imenima svojih protivnica, te će potpuno biti ispoštovana regularnost takmičenja.

Koja zadrugarka će se najbolje snaći, a koja će odneti laskavu titulu mis mokre čokolade saznajte premijerno u emisiji „Ami G Show“ u utorak 11. juna od 22 časa samo na TV Pink!

Continue Reading
Advertisement