Naslovna Arhiva Emisija dana: Život priča (Prva, 22.00)

Emisija dana: Život priča (Prva, 22.00)

U novoj epizodi emisije “Život priča” večeras od 22 sata na Prvoj pogledajte ispovest Marije Trikoš, direktorike srednje stručne škole iz Raške, i svemu što se događalo nakon što je prijavila policiji muža, koji se nalazi na visokom položaju (direktor “Putevi Raška”) za nasilje u porodici.

Kako i zašto je na nju vršen pritisak da odustane od krivične prijave, zašto policija nije odredila zadržavanje čoveku koji je perebio ženu, već ih je iste noći oboje poslala da se vrate u stan o kome žive, kako je njen suprug nju kasnije prijavio takođe za nasilje u porodici, kako je izgledalo svedočenje saobraćajnog policajca, za koga Marija kaže da je jedan od najboljih prijatelja njenog supruga.

Direktor “Putevi Raška” je za nasilje u porodici osuđen na kaznu od 4 meseca zatvora, godinu dana uslovno, dok je njegova supruga takođe osuđena za nasilje u porodici, na tri meseca zatvora, godinu dana uslovno.

Večeras za “Život priča” govore Marija Trikoš i direktor “Putevi Raška” Darko Milićević.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...