Naslovna TV Umrla zvezda meksičkih telenovela: Preran odlazak Edit Gonzales

Umrla zvezda meksičkih telenovela: Preran odlazak Edit Gonzales

Meksiko je juče izgubio jednu od najvećih glumačkih zvezda. Posle duge i teške bolesti, u 54. godini preminula je Edit Gonzales, junakinja telenovela “Salome”, “Esperansa”, “Beštije” i “Donja Barbara” koje smo voleli da gledamo.  Mada je u javnim nastupima pokazivala hrabrost i želju da dobije bitku protiv raka jajnika, koji joj je otkriven pre tri godine, Edit je, nažalost, preminula juče u Meksiko Sitiju.

Izgubila najtežu bitku: Edit Gonzales

Tužnu vest saopštila je medijima Letisija Kalderon, junakinja “Esmeralde”, a zatim su i ostale kolege počele da se opraštaju dirljivim porukama na društvenim mrežama od Edit Gonzales. Među njima je i legendarna Veronika Kastro, sa kojom je plavokosa glumica na početku karijere, krajem sedamdesetih, snimila čuvenu telenovelu “I bogati plaču”. Tada je imala samo 15 godina. Zajedno su igrale i u “Divljoj ruži”.

Sa Fernandom Kolungom u seriji “Esperansa” Foto Televisa

I njen ljubavni život u jednom trenutku bio je nalik onima iz sapunica. Iz veze sa oženjenim senatorom Santjagom Krelom dobila je2004. ćerku Konstancu, koju je Santjago priznao tek četiri godine posle rođenja. Glumica je 2010. ostala drugi put trudna i tada je bila u vezi s Lorensom Lasom Margajnom. Par je planirao venčanje, ali je, nažalost, nekoliko nedelja pred svadbu Edit dobila spontani pobačaj. Tada je i saznala da ima zdravstvenih problema. Tokom cele bolesti bila je optimistična, nadala se najboljem ishodu, a i od obožavalaca nikada nije skrivala ništa o svojoj bolesti. Sudbina je, ipak, odličila da sa ovog sveta ode prerano.

Čekirajte Obavezno

HIT serija ISPRIČAJ MI PRIČU od 31. maja na RTS 1 – nedeljom u 23.00!

Zanimljiva i neobična serija “Pričaj mi priču” (Tell Me A Story, 2018) stiže na Prvi program RTS-a. Ovaj uzbudljivi...

VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

Spremite se za novu 12. sezonu serijala "Misterije u muzeju" u koje nas od 1. juna premijerno vodi kanal Viasat History, ponedeljkom...

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Besa 5. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.50): Uroš dobija NOVI ZADATAK!

Dejvid Bej stiže u Beograd u hotel u kome će sačekati svoj let za London. Pročitaj još Otkrivamo SVE...

IGRA SUDBINE 82. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.00): Ada odlučuje da raskrinka IVANA! Da li je ON ubio LUKINU majku?

Pošto čuje od Luke da je Ivan ubio njegovu majku i da je to razlog mržnje prema ocu, Ada odlučuje da otvori...