Connect with us

TV

Umrla zvezda meksičkih telenovela: Preran odlazak Edit Gonzales

Published

on

Meksiko je juče izgubio jednu od najvećih glumačkih zvezda. Posle duge i teške bolesti, u 54. godini preminula je Edit Gonzales, junakinja telenovela “Salome”, “Esperansa”, “Beštije” i “Donja Barbara” koje smo voleli da gledamo.  Mada je u javnim nastupima pokazivala hrabrost i želju da dobije bitku protiv raka jajnika, koji joj je otkriven pre tri godine, Edit je, nažalost, preminula juče u Meksiko Sitiju.

Izgubila najtežu bitku: Edit Gonzales

Tužnu vest saopštila je medijima Letisija Kalderon, junakinja “Esmeralde”, a zatim su i ostale kolege počele da se opraštaju dirljivim porukama na društvenim mrežama od Edit Gonzales. Među njima je i legendarna Veronika Kastro, sa kojom je plavokosa glumica na početku karijere, krajem sedamdesetih, snimila čuvenu telenovelu “I bogati plaču”. Tada je imala samo 15 godina. Zajedno su igrale i u “Divljoj ruži”.

Sa Fernandom Kolungom u seriji „Esperansa“ Foto Televisa

I njen ljubavni život u jednom trenutku bio je nalik onima iz sapunica. Iz veze sa oženjenim senatorom Santjagom Krelom dobila je2004. ćerku Konstancu, koju je Santjago priznao tek četiri godine posle rođenja. Glumica je 2010. ostala drugi put trudna i tada je bila u vezi s Lorensom Lasom Margajnom. Par je planirao venčanje, ali je, nažalost, nekoliko nedelja pred svadbu Edit dobila spontani pobačaj. Tada je i saznala da ima zdravstvenih problema. Tokom cele bolesti bila je optimistična, nadala se najboljem ishodu, a i od obožavalaca nikada nije skrivala ništa o svojoj bolesti. Sudbina je, ipak, odličila da sa ovog sveta ode prerano.

Advertisement