Connect with us

Top Story

TUGA! Od KORONE umrla ZVEZDA meksičke telenovele NAPUŠTENI ANĐEO, koju su svi obožavali!

Published

on

Meksiko i ljubitelji telenovela oprostili su se od zvezde mnogobrojnih popularnih serija, koje su rado bile gledane i u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE ili IGRA SUDBINE? Gledaoci su ODLUČILI! OVA serija je BOLJA!

Rodrigo Mehija, koga je ovdašnja publika gledala u serijama “Napušteni anđeo”, “Ponovo zaljubljeni” i “Beštije”, umro je 11. februara. Popularni 45-godišnji glumac izgubio je bitku protiv korone. Iza sebe je ostavio dvoje male dece i suprugu Gabi Krasus, poznati voditeljku. Ona se od supruga oprostila emotivnim statusom na “Instagramu”.

PROČITAJTE JOŠ: NA RUČKU KOD – Ministarke MILEVE! Lidija Vukićević za FILM I TV pravi svoj OMILJENI KOLAČ, i otkriva – OVO mu je JEDINA MANA!

– Odbijam da poverujem da me više nikada nećeg gledati ovako, da me nećeš zagrliti, da više nikada neću videti taj prelep osmeh koji je osvajao svako mesto na kojem bi se pojavio. Ljubavi mog života, zašto si tako rano otišao? Imali smo toliko planova, toliko stvari koje smo još morali da uradimo…

Rodrigo Mehija u seriji „Napušteni anđeo“ i sa suprugom Gabi Krasus i sinovima

– Bili smo blagosloveni sa dvoje dece koje smo dobili, a kojima ćeš sada mnogo nedostajati. Ljubavi moja, daj mi snagu da nastavim dalje zbog Matijasa i Maura kako bi bila majka kakva im treba i kakvu zaslužuju. Hvala Rodrigo za 12 godina čiste ljubavi sreće, hvala što si mi poklonio najvredniji poklon, naše sinove. Hvala što si bio predivan suprug, sin, brat, prijatelj… Ceo svet te je voleo, Ro, jer si ti to zaslužio čistom ljubavlju – napisala je Gabi Krasus.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 23: ŠOK! Primož se UDVARA Jeleni! U NJENOJ kući! ŠTA li će REĆI Vuk?

Da nesreća nikada ne dolazi sama, najbolje zna Gabi. Prošle godine je izgubila majku, koja je takođe izgubila borbu protiv kovida. A samo 15 dana pre nego što joj je umro muž Rodrigo Mehija, korona je odnela život i njenog svekra, Rodrigovog oca.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement