Connect with us

TV

Sandra Bulok snima muzičku seriju o svojim studentskim danima

Published

on

Za one koji su mladost proživeli osamdesetih godina, u zlatno doba muzike čijom pop rok scenom su carovali, između ostalih, grupa “Kvin”, Majkl Džekson i Madona, imamo sjajnu vest. Glumica Sandra Bulok rešila je da snimi seriju o svom školovanju na koledžu, tokom osamdesetih, a dogodovštine iz đačke klupe začiniće muzikom iz tog perioda.

Oskarovka se nameračila da priredi gledaocima spekstakularni mjuzikl, pa je angažovala takođe osvajače najprestižnije filmske nagrade. Muzičku seriju za Amazon radiće sa Džonom Ledžendom, kompozitorom filmova “La La Lend” i “Lepotica i zver”, i Akiva Goldsmana, scenarista “Blistavog uma”.

Sandra Bulok (u sredini) kao čirlidersica

Bulokova je rođena Arlingtonu (Virdžinija), ali je zbog očevog posla, koji je bio službenik u kopnenoj vojsci SAD, detinjstvo provela u Nemačkoj i Austriji. Ipak, vratila se u Ameriku kako bi upisala univerzitet Istočna Karolina, gde je studirala dramu. Nadolazeća serija zasnovana je na njenom životnom iskustvu iz tog perioda, a za junake imaće grupu odbačenih studenata koji se usuđuju da definišu sopstvene identitete u represivnoj kulturi. Osim što će prikazati muziku i ples uz note popa i gospela, serija će obrađivati različite tabu teme iz tog vremena, kao što su drag kvin (muškarac koji oblači žensku odeću radi zabave publike), epidemija AIDS…

Vremeplov: Sandra Bulok iz studentskih dana

Za pisanje scenarija zadužen je Kej Si Peri, koji stoji iza popularne horor fantastične serije “Prvobitni”, dok će se Sandra Bulok, Džon Ledžend i Akiva Goldsman potpisati kao producenti.

Advertisement