Novi rijaliti serijal “Pomoć na putu” na Viasat Explore

Spaljen kombi je ostavljen nasred puta. Кamion od 40 tona se prevrnuo usred saobraćajne gužve. „Zver na točkovima“ je uletala u baštu privatnog poseda… Ovo su samo neki od izazova za spasilački tim koji je uvek spreman da stigne u najkraćem mogućem roku na lice mesta do bilo kog mesta na Ostrvu i reši svaku komplikovanu situaciju. Hrabri muškarci i žene su junaci britanskog rijalitija „Pomoć na putu“ od 10 epizoda, koje ćemo svakog radnog dana pratiti dok izvlače kamione iz rupa, blata, Temze…

Vijasat Eksplor, ponedeljak (1. jul) u 17.45

Epizoda 1: Pratimo ekipu u najaktivnijem periodu do sada. Zver sa istoka putuje Ujedinjenim Kraljevstvom po snegu, usled čega nastaje zastoj na najprometnijim saobraćajnicama.

Vijasat Eksplor, utorak (2. jul) u 17.45

Epizoda 2: Nakon što se kamion od 40 tona prevrne na stranu na putu u Northemptonu, spasilački tim stupa na scenu i pruža pomoć u ovoj komplikovanoj situaciji.

Vijasat Eksplor, sreda (3. jul) u 17.45

Epizoda 3: HGV se prevrnuo na putu A6, jednoj od najznačajnijih saobraćajnica. Flaf i njegova ekipa moraju da podignu kamion i da ga izvuku ir rupe.

Vijasat Eksplor, četvrtak (4. jul) u 17.45

Epizoda 4: Kamion se sudara sa drugim vozilom na jednoj od najprometnijih saobraćajnica. Markus Čerman se baca na poso. Dodatno, rezervoar sa gorivom na kamionu je pukao i dizel se izliva po putu.

Vijasat Eksplor, petak (5. jul) u 17.45

Epizoda 5: Na jednom od najprometnijih puteva, kamion je uleteo kroz baštu, na jedan privatni posed. Na lokaciju dolaze Met i njegov kolega Mateuš.

Vijasat Eksplor, ponedeljak (8. jul) u 17.45

Epizoda 6: Kamion biva zaglavljen u blatu, u bašti na privatnom posedu u selu Lesteršajer. Adam i njegov tim moraju nekako da ga izvuku, a da ne naprave još veću štetu na posedu.

Vijasat Eksplor, utorak (9. jul) u 17.45

Epizoda 7: 16 tona metala ispada na put, sa katastrofalnim posledicama. Da li će Nik uspeti da sredi situaciju?

Vijasat Eksplor, sreda (10. jul) u 17.45

Epizoda 8: Komatsu od 20 tona proklizava i završava u Temzi. Marta i Flaf moraju da ga izvuku.

Vijasat Eksplor, četvrtak (11. jul) u 17.45

Epizoda 9: Pokvareni četvorotočkaš, koji vuče karavan, predstavlja opasnost na putu jer se približava saobraćajna gužva. Džim dolazi da pomogne, ali ovako nešto nije nikada video.

Vijasat Eksplor, petak (12. jul) u 17.45

Epizoda 10: Stiv i Marta su pred ozbiljnim izazovom kada nailaze na spaljeni kombi koji je ostavljen na sred puta.