Connect with us

REALITY

Novi rijaliti serijal “Pomoć na putu” na Viasat Explore

Published

on

Spaljen kombi je ostavljen nasred puta. Кamion od 40 tona se prevrnuo usred saobraćajne gužve. „Zver na točkovima“ je uletala u baštu privatnog poseda… Ovo su samo neki od izazova za spasilački tim koji je uvek spreman da stigne u najkraćem mogućem roku na lice mesta do bilo kog mesta na Ostrvu i reši svaku komplikovanu situaciju. Hrabri muškarci i žene su junaci britanskog rijalitija „Pomoć na putu“ od 10 epizoda, koje ćemo svakog radnog dana pratiti dok izvlače kamione iz rupa, blata, Temze…

Vijasat Eksplor, ponedeljak (1. jul) u 17.45

Epizoda 1: Pratimo ekipu u najaktivnijem periodu do sada. Zver sa istoka putuje Ujedinjenim Kraljevstvom po snegu, usled čega nastaje zastoj na najprometnijim saobraćajnicama.

Vijasat Eksplor, utorak (2. jul) u 17.45

Epizoda 2: Nakon što se kamion od 40 tona prevrne na stranu na putu u Northemptonu, spasilački tim stupa na scenu i pruža pomoć u ovoj komplikovanoj situaciji.

Vijasat Eksplor, sreda (3. jul) u 17.45

Epizoda 3: HGV se prevrnuo na putu A6, jednoj od najznačajnijih saobraćajnica. Flaf i njegova ekipa moraju da podignu kamion i da ga izvuku ir rupe.

Vijasat Eksplor, četvrtak (4. jul) u 17.45

Epizoda 4: Kamion se sudara sa drugim vozilom na jednoj od najprometnijih saobraćajnica. Markus Čerman se baca na poso. Dodatno, rezervoar sa gorivom na kamionu je pukao i dizel se izliva po putu.

Vijasat Eksplor, petak (5. jul) u 17.45

Epizoda 5: Na jednom od najprometnijih puteva, kamion je uleteo kroz baštu, na jedan privatni posed. Na lokaciju dolaze Met i njegov kolega Mateuš.

Vijasat Eksplor, ponedeljak (8. jul) u 17.45

Epizoda 6: Kamion biva zaglavljen u blatu, u bašti na privatnom posedu u selu Lesteršajer. Adam i njegov tim moraju nekako da ga izvuku, a da ne naprave još veću štetu na posedu.

Vijasat Eksplor, utorak (9. jul) u 17.45

Epizoda 7: 16 tona metala ispada na put, sa katastrofalnim posledicama. Da li će Nik uspeti da sredi situaciju?

Vijasat Eksplor, sreda (10. jul) u 17.45

Epizoda 8: Komatsu od 20 tona proklizava i završava u Temzi. Marta i Flaf moraju da ga izvuku.

Vijasat Eksplor, četvrtak (11. jul) u 17.45

Epizoda 9: Pokvareni četvorotočkaš, koji vuče karavan, predstavlja opasnost na putu jer se približava saobraćajna gužva. Džim dolazi da pomogne, ali ovako nešto nije nikada video.

Vijasat Eksplor, petak (12. jul) u 17.45

Epizoda 10: Stiv i Marta su pred ozbiljnim izazovom kada nailaze na spaljeni kombi koji je ostavljen na sred puta.

Continue Reading
Advertisement