Naslovna NE PROPUSTITE Ostrvo Adolf samo na Viasat History 11. avgusta od 21.00! Ili šta...

Ostrvo Adolf samo na Viasat History 11. avgusta od 21.00! Ili šta da je Hitler osvojio BRITANIJU?!

Forenzički arheolog Kerolajn Stardi Kols otkriva istinu o jedinom nacističkom koncentracionom logoru na britanskom tlu, ali i Čerčilovu ulogu u zataškavanju te tajne koja se od javnosti skrivala 70 godina. Nemojte propustiti ovu intrigantnu dokumentarnu emisiju pod nazivom Ostrvo Adolf (Adolf Island) u nedelju, 11. avgusta od 21:00 samo na Viasat History.

Od samog početka rata, preuzimanje Britanije bio je deo Hitlerovog velikog plana za dominaciju u Evropi. Gestapov priručnik za invaziju na Britaniju, koji je objavljen 2000. godine, obilovao je detaljnim pripremama ovog plana. U njemu se čak navode imena 2820 neprijatelja nacizma koji bi bili uhapšeni odmah posle invazije.

Na kraju je napadnuto samo 180 kilometara britanskog kopna. Reč je o ostrvima u Lamanšu, ali Kerolajn Stardi Kols u emisiji Ostrvo Adolf iznosi nam zapanjujuće detalje celokupnog plana invazije. Kada se oni dodaju arhivskim podacima, koji još uvijek izlaze na videlo, dobija se zastrašujući uvid u to kako bi izgledala potpuna okupacija.

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...