Ostrvo Adolf samo na Viasat History 11. avgusta od 21.00! Ili šta da je Hitler osvojio BRITANIJU?!

Forenzički arheolog Kerolajn Stardi Kols otkriva istinu o jedinom nacističkom koncentracionom logoru na britanskom tlu, ali i Čerčilovu ulogu u zataškavanju te tajne koja se od javnosti skrivala 70 godina. Nemojte propustiti ovu intrigantnu dokumentarnu emisiju pod nazivom Ostrvo Adolf (Adolf Island) u nedelju, 11. avgusta od 21:00 samo na Viasat History.

Od samog početka rata, preuzimanje Britanije bio je deo Hitlerovog velikog plana za dominaciju u Evropi. Gestapov priručnik za invaziju na Britaniju, koji je objavljen 2000. godine, obilovao je detaljnim pripremama ovog plana. U njemu se čak navode imena 2820 neprijatelja nacizma koji bi bili uhapšeni odmah posle invazije.

Na kraju je napadnuto samo 180 kilometara britanskog kopna. Reč je o ostrvima u Lamanšu, ali Kerolajn Stardi Kols u emisiji Ostrvo Adolf iznosi nam zapanjujuće detalje celokupnog plana invazije. Kada se oni dodaju arhivskim podacima, koji još uvijek izlaze na videlo, dobija se zastrašujući uvid u to kako bi izgledala potpuna okupacija.