Naslovna FILM HIT! Osam minuta ovacija za novog DŽOKERA i HOAKINA FENIKSA na premijeri...

HIT! Osam minuta ovacija za novog DŽOKERA i HOAKINA FENIKSA na premijeri u Veneciji!

Nakon Džeka Nikolsona i Hita Ledžera, došao je red na Hoakina Finiksa da dočara priču o negativcu iz stripova i filmova o Betmenu.

Film je premijerno prikazan na Festivalu u Veneciji, a “Dejli mejl” prenosi da ga je publika nagradila ovacijama u trajanju od osam minuta.

Radnja filma je smeštena u Gotamu 1981. godine i prati priču Artura Fleksa, propalog stand-up komičara koji postaje ubica nakon što ga, kako se čini, život “ubija” pri svakom pokušaju da uradi nešto dobro.

“Moja majka mi uvek govori da se smešim i pokazujem srećan izraz lica. Rekla mi je da je moja svrha da donesem smeh i radost svetu”, kaže on u trejleru.

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 107. epizoda, sreda 8. jul (Prva, 21.10): Aleksa se BUDI IZ KOME, ali IMA AMNEZIJU! Luka ŽELI da UBIJE “BRATA”!

Ako ste mislili da ste u seriji IGRA SUDBINE videli sve što ste mogli, naš odgovor je - niste videli NIŠTA. Sledi...

Gordan Kičić posle filma REALNA PRIČA predstavlja i seriju MAMA I TATA SE IGRAJU RATA! Premijera OVE JESENI na RTS!

Piše Dijana Maksimović Onima kojima se dopalo ostvarenje Gordana Kičića "Realna priča", obradovaće vest da će od jeseni gledati i...

Vuk Kostić – KORIDOR 92 je film o OBILIĆIMA 20. veka!

Glumac Vuk Kostić, uz nezaobilaznog Miloša Bikovića poslednjih godina obeležio je domaći TV program. Uz glavnu rolu inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV...

Drugo ime ljubavi 44. i 45. epizoda – utorak, 7. jul: Ko stoji iza sumnjivih smrti Karlovih žena?

Tamara nailazi na neočekivanu pomoć Irene, koja joj obećava da neće objaviti priču o sumnjivim smrtima Karlovih bivših žena.