Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Published

on

Glumac Nenad Nenadović, nakon što je nedavno primljen u kovid bolnicu usled infekcije korona virusom, sinoć je iznenada preminuo zbog posledica bolesti. Zvezda serije „Igra sudbine“ koja je veći deo karijere posvetila radu sa decom i iz čije su škole glume izašle generacije budućih malih glumaca, kako saznajemo, preminuo je tokom emitovanja serije u kojoj je dočarao lik negativca Brunera po kom će ga pamtiti obožavaoci popularne telenovele.

Nenadović bi u oktobru napunio 57 godina. Za njim su ostale supruga i dve ćerke, ali i cela Srbija koja je odrastala uz njegovu legendarnu „Zooteku“ i predstave u pozorištu „Boško Buha“.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – Evo KADA počinje TREĆA SEZONA!

Kada je reč o seriji „Igra sudbine“ njegova uloga bila je ključna. Zato nas je i zanimalo kako će se dalje razvijati njegov lik i šta će biti sa Brunerom.

– Nenad, nažalost, nije završio snimanja. Ostalo je još scena u kojima je trebalo da se pojavi i koje je tek trebalo da snimimo. Međutim, scenario će sada biti prepravljen, pošto se Brunerova priča mora prilagoditi situaciji – poručio je scenarista serije Žarko Jokanović, ne krijući tugu i bol zbog odlaska kolege i prijatelja.

Pročitajte još Kolo sreće 15. epizoda – Drina otkriva Eleninu VELIKU TAJNU! Ko je SILVIJA?

Postavlja se pitanje hoće li priča moći da se završi bez Brunera. Da li će sada, kao što nas trenutno priča i vodi u tom pravcu, ulogu negativca preuzeti njegov sin Riter, ili ćemo, pak, na Nenadovićevom mestu videti novog glumca? Saznaćemo uskoro.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement