Naslovna TV Posle KUHINJE i HOTELA ELEON stiže serija HOTEL BEOGRAD!

Posle KUHINJE i HOTELA ELEON stiže serija HOTEL BEOGRAD!

Ruska serija “Kuhinja” i njen spin-of “Hotel Eleon” ostvarile su ogromnu gledanost i ušle u domove širom Ruske Federacije, ali i Srbije. Sada sledi nastavak ove duhovite hotelske priče, ali radnja se ovog puta odvija u – srpskoj prestonici. Ljubavni par, koji je sudbina razdvojila, Pavel Arkadijevič i Daša Kanajeva, ponovo se sreću u filmu i seriji od tri epizode “Hotel Beograd”. Kako će se ova veza razvijati saznaćemo sledeće godine, kaže za “Novosti” Miloš Biković, producent i glavni glumac.

– Ovaj projekat je nastao kao kompromis. Dijana Požarska (Daša Kanajeva) i ja odlučili smo da prestanemo da igramo u seriji “Hotel Eleon” zato što smo kao glumci želeli da igramo u različitim projektima. Tada sam došao na ideju da ponudimo nešto novo ruskom tržištu. Predložili smo da se nastavak franšize odvija u Srbiji, kako bismo promovisali našu kulturu i zemlju kao turističku destinaciju – kaže Biković koji tumači Pavela, pola Srbina – pola Rusa, nezrelog i neodgovornog mladića. – U “Hotelu Eleon” on odlazi u Beograd i sada ga zatičemo kao vlasnika hotela, koji mu je poklonila tetka da bi mu omogućila životne okolnosti u kojima može da sazri.

Snimanje “Hotela Beograd” počelo je pre 10 dana, što je ponovo dovelo rusku zvezdu Dijanu Požarsku u Srbiju. – Veoma mi je drago što sam se vratila ovde. Sve mi se veoma dopada, ljudi su divni, kao i srpski jezik – istakla je Dijana. – Sa Milošem Bikovićem sam navikla da radim, već smo uigran tandem, a snimala sam i sa Miodragom Radonjićem. Svi su veoma profesionalni.

Producent i glavni glumac Miodrag Radonjić tumači Srećka, koji sa sela dolazi u grad gde se bavi raznim poslovima kako bi preživeo. – Moj lik govori ruski jezik u filmu onako kako ga ja govorim privatno – bez padeža i sa vrlo slabim poznavanjem gramatike. – kaže Radonjić. – Čast mi je što radim sa rediteljem kao što je Konstantin Statskij, koji režira ovaj film. Izuzetno je iskusan, radio je na Netfliksu i HBO u dve serije. U filmu i seriji, koji ćemo nakon bioskopa gledati na kanalu Superstar, igraju i Ljubomir Bandović, Žika Todorović, Jelisaveta Orašanin, Predrag Damjanović, Jakov Jevtović, Boris Dergaćov. Partneri projekta su Grad Beograd i “Telekom Srbija”, a kroz Fondaciju “Sačuvaj osmeh”, producentske kuće “Arhangel studios”, deo sredstava će biti odvojen za podršku organizaciji “Dečije srce”, koja se bavi pružanjem pomoći deci ometenoj u razvoju.

PO UZORU NA KUSTURICU

Za film i seriju “Hotel Beograd” scenario su pisali ruski autori, koji su radili na projektima “Kuhinja” i “Hotel Eleon”. – Doveli smo tu ekipu scenarista, pre godinu dana, u Beograd, kako bismo im mi približili Srbiju. Oni su navikli na mentalitet opisan u filmovima Emira Kusturice – na nepredvidivost, spoj apsurdnog i nemogućeg. Tako da se s jedne strane oslanjamo na tu predrasudu, ali se trudimo i da prikažemo onaj deo Srbije koji je evropski, lep, mlad, nasmejan – kaže Miloš Biković.

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...