Connect with us

TV

HIT! Vupi Goldberg i Aleksander Skarsgard u rimejku serije UPORIŠTE Stivena Kinga!

Published

on

CBS  nam za 2020. godinu priprema pravu poslasticu, rimejk serije Stivena Kinga The Stand iliti Uporište iz 1994. godine. Sjajne vesti su i to da je već poznato da ćemo u glavnim ulogama gledati velike zvezde poput Vupi Goldberg i Aleksandera Skarsgarda.

Iako do sada nema mnogo informacija o nadolazećem serijalu, američki mediji uspeli su da iskopaju da će Skarsgard glumiti Randalla Flagga (lik koji se originalno prvi put pojavio u Kingovoj knjizi Uporište iz 1978. ali je posle toga postao redovan gost većine Kingovih romana pod raznim pseudonimima). Reč je o negativcu koji ima mistične, natprirodne sposobnosti poput nekromantičnosti, proročanstava i čarobnjaštva, i nastoji izazvati sukob i uništenje. U Uporištu, Flagg je demonsko biće koje se pojavljuje u distopijskom svetu nakon što velika kuga pobije većinu čovečanstava. Flagg gradi mračno društvo tiranskih i ubojitih pljačkaša u Las Vegasu, što u prvi plan dovodi primarni sukob dobra i zla, jer Flaggovo pleme kreće u rat sa zajednicom dobroćudne Majke Abagail.

Upravo tu dolazimo do Whoopi Goldberg, koja će, pogađate, glumiti Majku Abagail. Sudbina čovečanstva leži na krhkim leđima 108-godišnje Majke Abagail i šačice preživelih. Njihove najgore noćne more utelovljene su u čoveku smrtonosnog osmeha i neizrecivih moći – Randall Flagg, the Dark Man.

Continue Reading
Advertisement