Connect with us

TV

OKRUŽEN MRTVIMA deseta sezona – Derila i Kerol čeka ČUPAVA budućnost!

Published

on

Dok nam se polako bliži deseta sezona serije The Walking Dead, novosti e sve više. Tako je produkcija rešila da novim informacijama još malo zagolica maštu fanova, a tek pristigle vesti odnosse se, normalno na suddbine poslednjih junaka prvobitne postave. Kao što znamo, Carol i Daryl su jedina dva preostala preživela člana pilot epizode. Sasvim logično, ljubitelji serije odmah su, sassvim ispravno, pretpostavili da će upravo oni biti predmet naredne sezone. Tako nam je šouranerka serije Angela Kang otkrila šta je to što možemo očekivati ​​od ovog para u novim epizodama.

„Carol, uprkos bolnom iskustvu uz koje je završila prethodnu sezonu, neće pokleknuti već se boriti protiv Alfe i njenih Šaptača, a ponudiće nam i jednu veliku osvetu”, bila je mistična Kangova govoreći o Kerolinoj sudbini. Kako saznajemo, podršku će joj dati i Deril, a šouranerka jedne od najgledanijih serija svih vremena napomenula je da će njihova budućnost biti “čupava”.

Kangova je odgovorila i na pitanje obožavalaca o tome da li će se između ova dva The Walking Dead junaka konačno roditi dugo očekivana ljubav.

“Iako bi mnogi gledaoci voleli da vide tako nešto, nažalost, moraću da ih razočaram. Iako među njima postoje snažne emocije, oni će se u desetoj sezoni iskristalisati samo kao najbolji prijatelji. Ne i ljubavnici.” – poručila je ona.

Okružen mrtvima vraća se sa desetom sezonom 6. oktobra na AMC-u u SAD-u i 7. oktobra na FOX u Velikoj Britaniji.

Continue Reading
Advertisement