Connect with us

Featured

HIT! Stiže nam nova verzija OMILJENE sci-fi serije – BATTLESTAR GALACTICA

Published

on

Vau, vau, vau! Budući da smo ogromni fanovi jedne od kultnih es-ef serija Battlestar Galactica, možete samo zamisliti koliko nas je oduševila vest da nam Sam Esmail autor serijala Homecoming i Mr. Robot priprema novu verziju omiljene nam svemirske “pucačine”. Produkcija koja je stala iza najavljenog projekta je NBCUniversal, a nova Galaktika će se emitovati na novom kablovskom kanalu ove kompanije koji sa radom počinje u aprilu sledeće godine. Da li ćemo tada gledati i novu Galaktiku – videćemo.

Prvobitna serija Battlestar Galactica bez veće reakcije publike i zapaženog uspeha snimljena je još 1978. godine. Godine 2004. počelo je emitovanje „reboot“ varijante Battlestar Galactica, koja je potrajala četiri sezone i stekla veliku popularnost među fanovima. Producent serije originalno prikazane na kanalu Syfy (tadašnjem Sci Fi) bio je Ronald D. Moore (koji među svijim producentskim uspesima beleži i Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine…).

Koliko je franšiza bila popularna govori i to što su snimljene i prequel varijante Caprica 2010. godine i dve godine kasnije Battlestar Galactica: Blood & Chrome. Kakve šanse dajemo predstojećoj verziji? Ima li potrebe govoriti o tome?

Continue Reading
Advertisement