Connect with us

Featured

U prodaji karte za film GRDANA GOSPODARICA ZLA

Published

on

Da li ste spremni da saznate kako se nastavlja priča o Grdani i  princezi Ružici? Da li ste nestrpljivi da ponovo gledate Anđelinu Džoli  u ulozi koja nas je oduševila? Ovog puta dajemo priliku i najmlađoj publici da doživi ovu avanturu na velikom platnu, jer će se GRDANA  GOSPODARICA ZLA, pored titlovane, prikazivati i u sinhronizovanoj verziji.

Glasove glavnim junacima u sinhronizovanoj verziji filma pozajmili su:  Ivana Knežević, Anica Dobra, Marina Aleksić, Vukašin Jovanović, Stevan  Piale, Marko Janjić, Mladen Sovilj, Dušan Premović, Milan Čučilović, Jelena Anđelković, Milena Moravčević, Tamara Pavlović, Elizabeta  Đorevska, Marko Marković, a reditelj sihnronizacije je Vladimir Marković Looney.

Premijera filma GRDANA GOSPODARICA ZLA (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) biće održana 16. oktobra. U Diznijevoj avanturi GRDANA GOSPODARICA ZLA, nastavku filma iz 2014.  godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma  Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici  i mračne nove sile ulaze u igru.

Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz  slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Predstojeće venčanje između Ružice i  princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi  događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede  novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama,  stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one  zaista mogu biti prava porodica.

Film GRDANA GOSPODARICA ZLA stiže na redovne repertoare 17. oktobra.

Continue Reading
Advertisement