Connect with us

TV

TOP 6 EVROPSKIH SERIJA!

Published

on

Nove evropske serije odišu originalnošću i inovativnim rešenjima u svetu televizije. Francuske, britanske, irske i norveške serije, koje su nastale 2018. i 2019. godine i prikazuju se na Pickbox NOW. Tvoje je da odlučiš s kojom ćeš prvom započeti gledanje.

Tu su dve britanske krimi serije Batist (Baptiste) i Stranci (Strangers). U seriji Batist pratimo jednog od centralnih likova serije Nestali (The Missing), detektiva Žilijena Batista kojeg glumi fenomenalni francuski glumac turskog porekla Čeki Karjo, dok serija Stranci dolazi od producenata serije Nestali (The Missing), Harija i Džeka Vilijamsa koji su i pisali scenario.

Visting (Norveška)

Nakon što je među smrekama na farmi nađeno telo, inspektor Vilijam Visting otkrije da se radi o novoj žrtvi traženog serijskog ubice iz Amerike. Uskoro se sam Visting nađe pod sumnjom kad pojedinosti jednog starog slučaja počnu da ga proganjaju, a njegova ćerka novinarka prati priču koja će je dovesti na put ubice.

Obmana (Velika Britanija)

Lia Dejl je univerzitetska profesorka koja se ponosi svojim akadenskim integritetom. Kad joj studentkinja Rouz preda vrhunski napisan esej, Lia odmah posumnja u njegovu originalnost i suoči se sa Rouz, šarmantnom i izuzetno inteligentnom ženom, započevši tako opasnu igru mačke i miša koja ubrzo počne da utiče i na njihove  živote.

Krv (Irska)

Ket Hogan se otuđila od svoje disfunkcionalne porodice, ali vesti o naizgled nesrećnoj smrti njene majke natera je da se vrati kući. Vrativši se porodici u ruralnoj Irskoj, Ket se ubrzo nađe u poznatom vrtlogu porodičnih razmirica od kojih celog života pokušava da pobegne.

Crvene senke (Francuska)

1993. godine, petogodišnja Klara je oteta, a otmičari su za njen povratak tražili veoma visoku otkupninu. Tokom primopredaje novca, došlo je do krvoprolića. Klarina majka je poginula, a Klara je netragom nestala. 25 godina kasnije, policajka Aurore, Klarina starija sestra, nađe tragove koji dokazuju da je Klara živa.

Continue Reading
Advertisement