Connect with us

TV

TATE, IGRA SUDBINE I URGENTNI CENTAR – sadržaj epizoda za 5. mart

Published

on

Još jedno veče uz male ekrane biće uzbudljivo uz nove epizode serija Tate, Igra Sudbine i Urgentni centar!

Tate – četvrtak u 20.00

Ruža presreće Tvrdog i traži da joj pomogne oko nekog poslića koji će mu se višestruko isplatiti. Ema je definitivno rešila da otputuje za Beč i dolazi da se pozdravi sa malim Boletom. Petar je iznenađen kada je zatekne u stanu.

Igra sudbine – četvrtak u 21.00

Vukašin odvodi Sofijinu majku u restoran i pretećim tonom zahteva od nje da mu kaže sve o Sofiji i njihovoj porodici. Dolazi kod Ade i saopštava joj da Sofija ima neku veliku zverku koja je štiti. Matija poziva Jelenu kod sebe u stan, ali kada čuje da je poziva na “trojku”, neće se lepo provesti. Ipak, on pronalazi rešenje da Jelenu dovede u još veću zabludu… Višnja dolazi kod baronice kako bi saznala detalje o njenom poslovnom predlogu. Pančeta je ljuta na Tiću i traži od njega da demantuje glasine, jer joj je napravio problem sa “dečkom”. 

Urgentni centar – četvrtak u 22.00

Dr Sara Kolarov ima problem što nije prijavila kada je saznala da je Nataša Bajić HIV pozitivna. U ovim teškim trenucima za Natašu, Sara je uz nju i pruža joj maksimalnu podršku. Nataša se ponovo testira. Načelnik Dimitrije, dr Kolarov i Dr Pavlović pokušavaju da donesu odluku koja će biti u najboljem inetresu i njih kao šefova, ali i Nataše i pacijenata. Megi ima slučaj porodičnog nasilja, pokušava da pomogne Bojani koja je u početku oklevala da li da prizna da trpi fizičko nasilje od muža.​​

Foto Prva

Advertisement