Connect with us

Featured

HIT! Rasel Krou: Šest sati su me šminkali da bih postao Rodžer Ejls. Pogledajte proces transformacije u 12 minuta!

Published

on

Rasel Krou je provodio šest sati dnevno u šminkernici pretvarajući se u Rodžera Ejlsa! Prvog čoveka kanala FOX News, koga tumači u seriji “Najjači glas” (nedeljom na RTS 1).

Australijski glumac, koji će 7. aprila proslaviti 56. rođendan, zahvaljujući biografskoj mini-seriji “The Loudest Voice” okitio se drugim Zlatnim globusom. Međutim, priznao je da u početku nije bio zainteresovan za ulogu pokojnog američkog medijskog mogula. Čak je hteo i da je odbije!

Rasel Krou kao američki medijski mogul u seriji „Najjači glas“, nedeljom na RTS 1

– Kada su me producenti pozvali i saopštili da me žele u svom projektu, prekinuo sam ih napola rečenice i rekao kako ne dolazi u obzir da slavim tog čoveka u bilo kom obliku. Bez obzira na to što je bio velika medijska figura koja je ušla u istoriju, politički se potpuno razlikujem od Rodžera. Učinilo mi se da bi bilo licemerno da pred kamerama branim takvu osobu. Uprkos mom protivljenju, poslali su mi scenario. Pročitao sam ga. Bio je vraški dobar! Toliko dobar da bi takav tekst samo budala odbila da odigra.

Sada je, kaže, zahvalan na prilici koja mu je pružena, iako je bio prinuđen da beskonačne sate provedeni u šminkernici. Da bi postao Ejls, slavni glumac je morao čak šest sati dnevno da sedi pred ogledalom, dok su mu nanosili masku i šminkali ga najbolji holivudski šminkeri.

https://www.youtube.com/watch?v=8yyivrt7rEM
Pogledajte neverovatan proces transformacija Rasela Kroua u Rodžera Ejlsa

– Bilo je dana kada sam se osećao kao u zatvoru – kaže Rasel Krou. – Uopšte mi nije bilo zabavno. Šminkanje je u početku trajalo šest sati, a tokom sedam meseci snimanja uspeli smo taj proces da skratimo na dva i po sata. Ipak, to je bio mentalni izazov sa kojim sam morao da se suočavam svakog dana. Šminkeri su me prozvali Buda zato što sam tokom šminkanja uspevao da uđem u zen fazu i da se u potpunosti isključim. Kada se sve sabere, stavljanje maske i šminkanje trajalo je ukupno 12 dana! Skoto pola meseca života izgubio sam pretvarajući se u Ejlsa!

Foto Promo

Advertisement