Connect with us

Top Story

Tužne vesti – Vesna Dedić odlazi sa RTS! Emisija „Balkanskom ulicom“ seli se na…

Published

on

Vesna Dedić, dugogodišnja novinarka RTS-a i autorka i voditeljka legendarne emisije Balkanskom ulicom rešila je da ovu nedelju završi u velikom stilu. Naime, posle višemesečnih pritisaka na Radio televiziji Srbije ona je odlučila da konačno podnese otkaz i sreću potraži na drugoj televiziji.

– Danas sam dala otkaz. Bujošević i ja smo potpisali sporazumni raskid ugovora. Emotivno mi je jako teško. Imala sam 21 godinu kada sam prvi put ušla u Takovsku 10, gde sam počela da radim kao honorarac, a iduće godine bilo bi 30 godina otkako radim u RTS-u – kaže Vesna Dedić, koja je svoj odlazak sa Javnog servisa najavila i fotografijom na Instagramu, pozirajući pored znaka RTS-a.

Voditeljka još ne želi da otkrije na kojoj televiziji će nastaviti karijeru, a kako je saopšteno iz RTS-a emisija Balkanskom ulicom prikazivaće se na ovoj televiziji do sredine aprila.

Takođe, Dedić je saopštila da će u toku sledeće nedelje otkriti gde će nastaviti svoju karijeru.

Podsetimo, Vesna Dedić privukla je veliku pažnju medija kada se pred novogodišnje praznike javno požalila zbog činjenice da se njena emisija „Balkanskom ulicom“ neće emitovati u okviru RTS-ove praznične šeme, iako je tada slavila jubilej.

Ona je tada izjavila da postoje pritisci na nju da napusti javni servis, ali da ona to ne želi da učini.

Foto CDME, Instagram

Continue Reading
Advertisement