Naslovna TV Andrija Kuzmnanović u emisiji „TV Lica... Kao sav normalan svet“ prisetio se...

Andrija Kuzmnanović u emisiji „TV Lica… Kao sav normalan svet“ prisetio se detinjstva: Iz škole smo bežali na direktorska vrata!

Andrija Kuzmanović, popularni mladi glumac, u emisiji TV Lica… Kao sav normalan svet, koju gledamo u subotu 14. marta na RTS 1 od 14.00, pokazao je kako izgleda jedan njegov dan kada je u Beogradu.

Tanju Peternek voditeljku emisije  dočekao je ispred osnovne škole u koju je išao u novobeogradskim blokovima, govorio o srećnom detinjstvu u kome je bio okružen ženama, o sestrama koje su njegovi najveći kritičari, o tome kako je navikao da živi u mnogoljudnoj porodici i da danas teško podnosi samoću u stanu u koji se preselio, pa najrađe ode kod mame gde sve miriše na dom.

– Ova škola sada se zove Laza Kostić, a u moje vreme bila je Sedam sekretara SKOJ-a. Sećam se da nam nisu davali da ulazimo na glavni ulaz nego smo morali da idemo skroz okolo. Mada smo ih mi često koristili kad je trebalo da šmugnemo sa časa. Pogledaš ima li direktorke, razredne i bežiš – prisetio se školskih dana Kuzmanović, a sa mnogo nežnosti je govorio i o ocu o osećanju da mu zastane dah i danas kada ga se seti, o glumačkom poslu u kome igraš i kada ti ode neko najmiliji.

Te večeri u Beogradskom dramskom pozorištu prisetio se druženja tokom snimanja “Montevidea” i podele poslova u kući koju je delio sa Bikovićem, Strugarom i drugim kolegama, o nepristajanju da radi projekte koje ne oseća i o tome da je sreća kada živiš život kakav voliš.

Autor Tanja Peternek Aleksić

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...