Connect with us

TV

Andrija Kuzmnanović u emisiji „TV Lica… Kao sav normalan svet“ prisetio se detinjstva: Iz škole smo bežali na direktorska vrata!

Published

on

Andrija Kuzmanović, popularni mladi glumac, u emisiji TV Lica… Kao sav normalan svet, koju gledamo u subotu 14. marta na RTS 1 od 14.00, pokazao je kako izgleda jedan njegov dan kada je u Beogradu.

Tanju Peternek voditeljku emisije  dočekao je ispred osnovne škole u koju je išao u novobeogradskim blokovima, govorio o srećnom detinjstvu u kome je bio okružen ženama, o sestrama koje su njegovi najveći kritičari, o tome kako je navikao da živi u mnogoljudnoj porodici i da danas teško podnosi samoću u stanu u koji se preselio, pa najrađe ode kod mame gde sve miriše na dom.

– Ova škola sada se zove Laza Kostić, a u moje vreme bila je Sedam sekretara SKOJ-a. Sećam se da nam nisu davali da ulazimo na glavni ulaz nego smo morali da idemo skroz okolo. Mada smo ih mi često koristili kad je trebalo da šmugnemo sa časa. Pogledaš ima li direktorke, razredne i bežiš – prisetio se školskih dana Kuzmanović, a sa mnogo nežnosti je govorio i o ocu o osećanju da mu zastane dah i danas kada ga se seti, o glumačkom poslu u kome igraš i kada ti ode neko najmiliji.

Te večeri u Beogradskom dramskom pozorištu prisetio se druženja tokom snimanja „Montevidea“ i podele poslova u kući koju je delio sa Bikovićem, Strugarom i drugim kolegama, o nepristajanju da radi projekte koje ne oseća i o tome da je sreća kada živiš život kakav voliš.

Autor Tanja Peternek Aleksić

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement