Connect with us

Top Story

Milica Milša – I ja sam kao ADA KANAČKI! Za porodicu i pravdu UJEDAM KAO RIS!

Published

on

Glumica Milica Milša tokom godina publici je postala najpoznatija po rolama prelepih negativki koje su se iz petnih žila trudile da glavnim junakinjama pomrse konce i zagorčaju život.

Od Tesne kože, Boljeg života, Porodičnog blaga do Bele lađe uz još mnoge filmove i serije u čijim reprizama Milšu i danas gledamo, ćerka slavnog srpskog književnika Antonija Isakoviča ostavila je snažan pečat.

Pročitajte još Nova domaća mini-serija “Kalup” od 21. marta na RTS 1: U jednoj od uloga i voditeljka Olivera Kovačević

Ipak, posle svih ovih zlica, jedna upravo onakva dama s kojima je najčešće “ukrštala mač” donela joj je ulogu života. Naravno, reč je o sada već čuvenoj Adi Kanački iz serije Igra sudbine, koja joj je, kako to i sama priznaje – promenila život.

– Zbog mog izgleda gotovo uvek su mi davali te role zločestih lepotica. Koliko je to postalo pravilo i koliko su te uloge na neki način postale sinonim za mene najbolje govori jedan podatak iz mog privatnog života. Naime, kada smo moj sadašnji suprug Žarko Jokanović i ja, rešili da se venčamo, njegov najbolji prijatelj ga je pozvao i pitao “Da li si ti siguran da želiš nju da oženiš, pa zar ne znaš kakva je ona”? Žarko ga je zbunjeno upitao – pa zar ti nju poznaješ, na šta mu je on odgovorio – Pa video si je u serijama. Video si kako je opasna! – priseća se Milša svog venčanja, dodajući da se sve završilo time što je njen suprug umirujući prijatelja rekao da je tu reč samo o glumi i da ona privatno nije takva. Na to mu je prijatelj zabrinuto odgovorio – To se ne glumi.

Ipak, Milša, kojoj su fatalne zavodnice obeležile karijeru, danas proživljava novi veliki početak, i to baš kroz ulogu jedne dobrice – Ade Kanački.

– Divno je iskustvo igrati u seriji “Igra sudbine”, jer je to jedna životna priča. Stvarna i puna emocija. Takve uloge me ispunjavaju – prenosi Milša svoje utiske o novom projektu, ističući da je Ada Kanački bila velika inspiracija za nju.

– Ona je više od običnih lepotica koje sam do sada igrala. Mudra je i pametna žena, veliki radnik i poslovna žena koja svaki svoj potez oprezno procenjuje. Kada život pred nju stavi nemoguć izazov, Ada odluči da ne gubi tlo pod nogama, već da iz te situacije za sve izvuče najbolje. Ona je žena neverovatne snage, i to je ono što me inspiriše kod nje. I ja sam kao Ada Kanački – za porodicu i pravdu ujedam kao ris – poručuje lepa glumica koju nastavljamo da gledamo u hit seriji sezone IGRA SUDBINE!

Pročitajte još INTERVJU Tamara Šustić: LJUBAVNE muke su TEŽE od STUDENTSKIH!

Foto Promo

Advertisement