Connect with us

TV

Ovo su SVE holivudske i TV zvezde koje su do sada zaražene KORONA VIRUSOM!

Published

on

Korona virus do sada nije bio, hvala svim silama kako god se one zvale – Bog, Univerzum, Centralni komitet komunističke partije, iliti Opra Vinfri, bio suviše nemilosrdan prema holivudskim zvezdama, te se se lista obolelih od trenutno najvećeg planetarnog zla ne širi prebrzo.

Listu je zvanično otvorio Tom Henks 12. marta, a poslednji koji se upisao je TV producent i voditelj Endi Koen. A pogledajmo, ko se još tu nalazi…

Tom Henks i Rita Vilson

Kao što smo rekli, Tom Henks i njegova supruga, takođe glumica Rita Vilson prvi su iz holivudskog tabora koji su oboleli od korona virusa i to tokom snimanja filma u Australiji. Odmah su poručili fanovima na instagramu da su osetili simptome karakteristične za korona virus i da su ubrzo stavljeni u karantin.

Olga Kririlenko

Da ni Bondove dame nisu otporne na smrtonosni virus pokazalanam je glumica Olga Kirilenko koja je u Bondu iz 2008. godine glumila jednu od ljubavnih partnerki čuvenog agenta 007. Ukrajinka je 15. marta potvrdila da je pozitivna na korona virus.

Idris Elba

Trenutno, jedan od najaktuelnijih i najtraženijih glumaca Britanac Idris Elba 16. marta objavio je na svojim društvenim mrežama da je pozitivan na korona virus i da se povukao u izolaciju. Na testiranje čeka i njegova supruga čije je stanje još neizvesno. Glumac je pozvao na planetarnu solidarnost i odgovornost svih građana u sprečavanju daljeg širenja virusa.

Kristofer Hivju

Ni Džinoubica iz serije Igra prestola nije uspeo da se izbori sa koronom. Tako je norveški glumac 16. marta potvrdio da je bolestan i da se nalazi u izolaciji sa porodicom.

Daniel De Kim

Zvezda serije Novi Amsterdam, gledamo je na FOX kanalu, al ii jedno od poznatijih TV lica legendarnog serijala Izgubljeni, 19. marta objavio je na Instagramu da se zarazio korona virusom i da je za sada pokazuje manje simptome bolesti.

Indi Varma

Još jedna zvezda Igre prestola jutros je dodata na listu zaraženih Koronom. Reč je o glumici Indi Varma koja je u seriji glumila Elariju Sand.

Endi Koen

Poznati voditelj, glumac i koproducent, između ostalog i čuvenih Očajnih Domaćica Endi Koen potvrdio je juče da se nakon testiranja pokazalo da je zaražen korona virusom. Koen se trenutno nalazi u izolaciji i pridružuje se apelima zvezda da stanovnici planete ozbiljno shvate trenutnu situaciju i striktno primenjuju sve mere koje im preporučuju njihove vlasti.

Foto Promo

Advertisement