Connect with us

Featured

SAZNAJEMO: Miloš BIKOVIĆ kreće u osvajanje HOLIVUDA! A evo i SA KOJIM FILMOM!

Published

on

Tragom informacije da se Miloš Biković nalazi na spisku glumaca koji će se pojaviti u filmu “The Last Party” , u kom bi trebalo da dočara jednu od dve glavne role, pozvali smo našeg poznatog glumca i zamolili ga za komentar. Budući da se naš, ali i ruski najpopularniji glumac, putem Tvitera oglasio povodom teksta objavljenog na našem portalu i demantovao vest, poželeli smo da čujemo i šta je tačna verzija.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković proglašen za NAJBOLJEG GLUMCA u RUSIJI!

– Znam da nije bilo loše namere sa vaše strane. Kao što znam i odakle je informacija došla. U svakom slučaju, istina je da se neću pojaviti u tom filmu. Producenti su mi svojevremeno dali ponudu da zaigram u “The Last Party”, ali ja neću moći da potvrdim učešće u tom projektu i to je jedina tačna verzija – objasnio nam je Miloš Biković, čija je prošlogodišnja serija “Magomaev” nominovana za najprestižniju rusku kinematografsku nagradu “Zlatni orao”. Ovo priznanje utemeljio je Nikita Mihalkov i pandam je američkom Zlatnom globusu. Dodela nagrade zakazana je za 22. januar.

U nastavku se nalayi originalan tekst koji je bio i povod da kontaktiramo našeg proslavljenog glumca.

Miloš BIKOVIĆ kreće u osvajanje HOLIVUDA! Evo i SA KOJIM FILMOM!

Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno! Još jednom, naša stara izreka stupa na delo i pokazuje se kao nepogrešivo TAČNA. Ovog puta u slučaju naše trenutno najveće glumačke zvezde. A to je ko drugi nego  – Miloš Biković. Činjenica da je izdominirao ruskom kinematografskom scenom nedavno je potvrđena proglašavanjem Bikovića za najpopularnije glumca u Rusiji. O njegovoj popularnosti u Srbiji – ne treba posebno govoriti. Međutim, Miloš Biković ovog puta spreman je za novi veliki korak, a to je, ni manje ni više, već – pohod na Holivud.

CRNA SVADBA – Saznajte sve o novoj seriji. Evo KADA i GDE ćemo je gledati!

Naime, kako Film i TV nezvanično saznaje, naš poznati glumac priprema film “The Last Party” u kom će se (kako se šuška) u glavnoj roli naći sa španskom mladom nadom Oskarom Haenadom (Pirati sa Kariba). Međutim, ono što je najzanimljivije jeste to da je ovaj film prvobitno bio planiran za špansku legendu Marija Kasasa, kome je još 2018. godine on trebalo da bude odskočna daska za Holivud. Kako stvari sada stoje, Kasasovu propuštenu priliku iskoristiće naš Biković.

Zvanična IMDb stranica Miloša Bikovića

HIT! Vuk Kostić OTKRIVA – EVO zašto ljudi OBOŽAVAJU SPARTU! Iznenadiće vas ODGOVOR!

Prema prvobitnim planovima uz Kasasa u “Poslednjoj zabavi” trebalo je da se pojavi i holivudska legenda Kristofer Lamber (Gorštak, Lovac na potezu), ali se od filma iz nepoznatih razloga odustalo. Sve do danas. Film je trenutno u preprodukciji, glumačka postava još se kompletira, međutim, ono što je poznato jeste to da će Miloš Biković tumačiti lik Ksavijera, prevrtljivog španskog bankara koji će sa svojim “pajtašem” krenuti u neobičnu avanturu osvajanja Holivuda.

HIT! BAĆA otkriva KADA nam stiže JUŽNI VETAR 2! UBRZANJE – samo što NIJE!

U sinopsisu filma navodi se da radnja prati dva sitna kriminalca koji pokušavaju da unovče ukradene ikone iz Istočne Evrope. Međutim, u problem upadaju kada shvate da je novac koji su dobili obeležen i da ga prati Interpol. Po ideji jednog od njih, Ksavijera (Miloš Biković), odlučuju da otputuju za Holivud i tamo “operu” novac ulažući u snimanje filmova.

Miloš Biković u Rusiji zarađuje TOLIKO da ne mora UOPŠTE da snima U SRBIJI! A evo i KOLIKO!

Uskoro, ovaj krimi tandem postaje tajkunski duo i ulazi u sam krem Holivuda. U svojoj nečasnoj misiji imaju pomoć mlade asistentkinje bogatog iskustva u produciranju blokbastera koja bi trebalo da im pomogne da snime prvi veliki hit. Uskoro angažuju i njenog najboljeg prijatelja koji ima ozbiljan problem sa alkoholom, a koga ona pokušava da vrati u filmske vode ne bi li se nekako otrgao od svog poroka.

Iva Štrljić POMiloš Biković HolivudTPUNO gola OBORILA Instagram! Od ove FOTOGRAFIJE muškarcima će srce stati! (FOTO)

Novopečeni tajkunski par dane provodi po holivudskim zabavama uživajući u glamuru i druženju sa zvezdama, bez najmanje namere da snime neki film. Njihov plan polako, ali sigurno shvata i njihova asistentkinja, ali je u raskrinkavanju ove dvojice šarlatana osujećuje je jedna neplanirana sitnica – zaljubljuje se u Ksavijera. Policija im, ipak, nekako ulazi u trag!

IGRA SUDBINE – DANAS su ZVEZDE najpopularnije domaće serije, a OVAKO su IZGLEDALI kao KLINCI!

Hoće li naši junaci na kraju, ipak, snimiti film kako bi utekli agentima međunarodne policije? Ili će završiti iza rešetaka? Otkrićemo u novoj crnoj komediji Miloša Bikovića.

PREUZIMANJE CELOG ILI DELA TEKSTA BEZ DOZVOLE PORTALA FILM I TV, ILI POTPISIVANJA IZVORANIJE DOZVOLJENO.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement