Connect with us

FILM

Duško Dugouško na vreme stiže pod koševe – nema odlaganja premijere filma SPACE JAM 2!

Published

on

Mada je većina filmova holivudske produkcije koji su u pripremi iz punog gasa uletela pravo u zaustavni boks, ima još blokbastera koji nisu popustili pre svim poteškoćama koje je koronavirus stavio pred najmoćniju svetsku filmsku industriju. Takav slučaj je i sa novim filmom NBA superstara Džejmsa LebronaSpace Jam 2 (Svemirski basket 2), nastavkom čuvenog poluanimiranog filma iz 1996.

Kako saznajemo, film koji kao režiser potpisuje Malkolm D Li, a za koji je scenario pisao Rajan Kugler (reditelj Crnog Pantera i Krid filmova) uz pomoć  manje poznatog Seva Ohaniona, neće pomerati datum premijere. Tako ćemo, barema prema trenutnim planovima Duška Dugouška i ostatak ekipe pod koševima ponovo videti 16. jula naredne godine.

– Istina je da snimanja idu malo sporije, ali dobra stvar, bar kada je reč o našem filmu je to što je mahom reč o animaciji, čiji se dobar deo radi u studiju. Tako da nemamo problema sa odlaganjem zbog uticaja korona virusa na rad. Verujem da film neće kasniti, jer za to, za sada nema razloga. – poručio je čuveni NBA košarkaš kom će se u filmu pridružiti i Sonequa Martin-Green kao Savannah James, Ceyair J. Wright u roli LeBronovog mlađeg brata i Don Cheadle.

Foto IMDB

Continue Reading
Advertisement