Connect with us

FILM

HIT! Pogledajte kako će izgledati KOLIN FAREL kao PINGVIN u novom BETMENU. Možda baš ovako?

Published

on

Dugo se većalo o tome ko će glumiti Pingvina, u novom Patinsonovom Betmenu, i posle nekoliko ideja (u trci su bili Džoš Gad i Džona Hil) izbor je, ipak pao na holivudsku legendu Kolina Farela. Iako je Pingvin Denija DeVita ostao za pamćenje, sigurni smo da ni Farelov neće biti za „bacanje“.

Kako je većina filmova najavljenih za ovu godinu trenutno na pauzi zbog pandemije Koronavirusa, fanovima ne preostaje ništa drugo osim da maštaju. Tako se na internetu pojavilo nekoliko zanimljivih umetničkih koncepata na temu – kako će izgledati Kolin Farel kao Pingvin, a jedan nam je bio pogotovo zanimljiv.

Reč je o konceptu frilens umetnika iz Saudijske Arabije Sema Faruka, na iInstagram zajednici poznatijeg kao SPDRMNKY XXIII koji je Pingvina u novom Betmenu zamislio upravo ovako.

Zanimljivo je da pomenuti umetnik u svom portfoliju ima bogat asortiman super junaka koji su mu očigledno velika strast.

Da ne bi bilo zabune trebalo bi napomenuti da ovo svakako nije zvaničan Pingvinov izgled u novom Betmenu u kom će Gotamskog junaka glumiti zvezda Sumrak sage, Robert Patinson.

Foto Internet

Advertisement