Connect with us

TV

UBICE MOG OCA 4: Sloboda Mićalović objavila fotku na Instagramu i pripretila VUKU Kostiću – PAZI SE!

Published

on

Kada je glumica Sloboda Mićalović prihvatila rolu inspektorke, odnosno načelnice odeljenja za krvne i seksusalne delikte, opasne Dunje Dedović u četvrtoj sezoni seriji „Ubice mog oca“ bilo je jasno da je ostvarila san armiji fanova koji su dugo priželjkivali da vide omiljenu glumicu u sasvim drugačijoj ulozi. Pokazalo se da za Slobodom kao inspektorkom nije žudela samo publika, već i scenaristkinja serije Nataša Drakulić.

– Od prve sezone želim da vidim Slobodu u jednoj ovakvoj ulozi. Smatram da je ona veliki profesionalac i veoma talentovana glumica, ali i sjajna osoba sa kojom je privilegija sarađivati. Svoj posao shvata ozbiljno, i sa njom uvek možete biti sigurni da će ponuditi maksimum – poručila je Nataša Drakulić ne krijući oduševljenje što se Sloboda pridružila „Ubicama“.

Ništa manje oduševljen nije bio ni njen kolega Vuk Kostić iliti inspektor Aleksandar Jakovljević koji je u nedavnom intervjuu otkrio da je Sloboda zbog priprema za seriju bila na pravoj obuci za pucanje iz pištolja, i to ne u običnoj streljani.

– Sloboda je na obuci bila kod stručnjaka Specijalne Antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srbije koji su joj pokazali trikove koje koriste inspektori sa ozbiljnim stažom na terenu, i ona se odlično snašla – otkrio je Kostić, priznajući da u seriji najviše voli akcione scene pucanja i brze vožnje. Skidanje pred kamerama, međutim, uopšte ne voli.

U međuvremenu, Sloboda je na instagramu sa pratiocima podelila svoju fotografiju iz serije koju je njen kolega Vuk Kostić prokomentarisao sa „Opasna… i bez utoke“. Ali ni Sloba mu nije ostala dužna te mu je u Dunjinom fazonu odgovorila – pazi se. A avanture se nastavljaju – ponedeljkom na Nova S od 21.00!

Foto Promo

Advertisement