Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 7 I DRŽAVNI SLUŽBENIK 4: Evo KADA stižu NOVE SEZONE! Hoćemo li ih gledati OVE GODINE?

Vuk Kostić i Milan Marić spremni za povratak!

Published

on

Ubice mog oca Državni službenik

Ubice mog oca i Državni službenik dva su najiščekivanija TV projekta iz žanra krimića sa svakom novom sezonom. Ubice mog oca 6 i Državni službenik 3 emitovani su u prethodnoj TV sezoni sa velikim uspehom, a obe serije odavno su otpočele i svoje međunarodno putovanje budući da su dostupne na striming platformama u inostranstvu.

Telekom Srbija, kao i izvršni producenti ovih serija još prošle godine najavili početak priprema za snimanje novih sezona. Ipak, čini se da ćemo na premijeru na domaćim televizijama morati da pričekamo još malo.

Državni službenik jedna je od najpopularnijih i najuspešnijih domaćih serija na domaćem, ali i na međunarodnom tržištu. Ovaj TV projekat upisao se i na listu najprodavanijih domaćih serijala u inostranstvu, pa avanture Lazara Stanojevića sada prati ceo svet.

Treća sezona emitovana je sa velikim uspehom, a u intervjuu za TV Novosti Ivan Živković, jedan od reditelja popularnog trilera potvrdio je i da uskoro stižu nove epizode.

– Pripreme za novu sezonu uveliko su u toku. Verujem da će u 2024. sigurno još jedna sezona ući u produkciju, kao i da ću biti deo tog novog ciklusa, jer sam u dosadašnje tri sezone zaista uživao u radu na tom projektu. Predrag Gaga Antonijević kao kreator serije, i Miroslav Lekić i ja kao reditelji, stvorili smo jedno delo koje se izuzetno dobro prima u svetu. Čini mi se da je to najprodavanija domaća serija u novije vreme. Osvojila je mnogobrojne nagrade u svetu i postigla zavidan uspeh tokom emitovanja na međunarodnom tržištu – poručio je Živković.

Ubice mog oca

Nataša Drakulić kao autor najgledanijih domaćih serija, ne samo što je obeležila prethodnu TV godinu na našim malim ekranima, već je rešila da nam ni ove godine ne ostavi previše slobodnog vremena. Iako svi očekujemo premijeru nove sezone „Ubica“, Nataša trenutno radi na novoj sezoni serije „Bunar“ a u postprodukciji je i serija „Ringišpil“ zasnovana na romanu Jelene Bačić Alimpić.

Iz svega ovoga moglo bi se zaključiti da se novim epizodama „Ubica“ ove godine ne možemo radovati. Kako bismo potvrdili naša predviđanja kontaktirali smo izvor blizak produkciji i saznali da konkretnih planova o emitovanju serija „Državni službenik“ i „Ubice mog oca“ još nema. Jedno je sigurno – ono što nije snimljeno, ne može se ni emitovati, a budući da prva klapa za obe serije zvanično još nije „pala“, na žalost velikog broja fanova popularnih krimića, od „Državnog službenika 4“ i „Ubice mog oca 7“ ove godine – ništa.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

Advertisement