Connect with us

TV

Na NETFLIX stiže nova serija o SMAKU SVETA – Into The Night! (Pogledajte tizer)

Published

on

Da li da bismo se na vreme pripremili za svaki mogući scenario, ili su Belgijanci koji rade za Netflix imali dojavu da nam stiže korona te su na vreme počeli sa pripremom serijala koji će u trenutku emitovanja biti više nego aktuelan, ili po sredi nije teorija zavere  već odlična prilika da uskoro uživamo u novoj šestodelnoj postapokaliptičnoj naučnofantatsičnoj seriji Into The Night.

Tvorac, scenarista i šouraner serije je Džejson Džordž, producent serije Narkos i izvršni producent serija The Protector i The Gift. Uz Džordža, izvršni producenti su Tomek Bagiński (The Witcher) i Jacek Dukaj, čiji je roman The Old Axolotl poslužio kao inspiracija za seriju.

Serija prati događaje koji otpočinju nakon iznenadne lančane reakcije na Suncu koja naš izvor života pretvara u zvezdu smrti. Na ispitu se nalazi humanost, a priča prati ekipu “srećnika”, putnike i posadu na letu iz Brisela, dok pokušavaju da odlete u zagrljaj noći na zapadu, daleko od sunčevih smrtonosnih zrakka. Lepeza putnika, po običaju za ove serije, izuzetno je široka. Ima tu različitih nacionalnosti, imovinskih statusa, mladih, starih, pripadnika vojske, civila… Svi oni dele jednu stvar – želju za preživljavanjem. Ne govore istim jezikom, potpuni su stranci međusobno, ali svi zajedno su jedno pleme. Zajednica ljudi koji su oslonjeni jedni na druge i to im je jedini način da pobegnu od sigurne smrti.

Prema dosadašnjim planovima, serija na  Netflix stiže krajem godine. Ako preživimo.

Foto Netflix

Advertisement