Connect with us

Featured

PRESEK u TV svetu! Šta ćemo gledati, a šta VIŠE ne!?

Published

on

Televizijska industrija sigurno je jedna od većih industrija u svetu. Naravno, prednjači ona u Sjednjinem Američkim državama.Serije koje imaju neverovatnu gledanost svoj život “produžuju” kroz sezone. Da li će neka serija biti nastavljena ili ne, zavisi od količine novca koji donosi producentima, ali i TV mrežama koje ih emituju. I tu je računica jednostavna. Projekti koji donose “zelembaće” se nastavljaju, oni drugi – ukidaju. I tako svake godine, a ponekad i tokom godine.

U narednim redovima bavićemo se serijama čiji su nove sezone odobrene, ali i onima koje nisu imale tu sreću. Spisak svih tih serija je podugačak, pa smo izabrali da se bavimo onima koje su na našem tržištu poznate i rado gledane.

Pročitajte još: Igra sudbine 199. epizoda – ADU čeka NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! Pančeta pravi VELIKI PROBLEM NADI!

ODOBRENE

“Uvek je sunčano u Filadelfiji” (It`s Always Sunny in Philadelphia, 2005)

Premijera prve epizode serije bila je, sada već davne, 2005. godine. Ali, njena ekipa ima odličnih razloga za slavlje. Naime producentska kuća FX poptisala je ugovor za još četii sezone. Tako da ćemo se i narednih godina družiti sa momcima koji imaju veliki ego, ali male mozgove. Druženje se nastavlja u njohom pabu koji zajednički poseduju.

U seriji igraju Deni de Vito, Čarli Dej, Rob Mekelheni, Kejtlin Olson i Glen Hauerton.

“Sluškinjina priča” (The Handmaid`s Tale, 2017)

Još uvek čekamo premijeru četrvrte sezone, ali je Hulu pre nedelju dana objavio da je odobrena i peta sezona ove nagrađivane serije. Radnja serije odvija se u alternativnoj sadašnjosti nakon Drugog američkog građanskog rata. Nakon završetka rata žene, zvane sluškinje su – robovi. Prisiljene su na seksualno I porođajno ropstvo u novostorenoj državi Gilead.

Glavna glumica i producent je Elizabet Mos.

Pročitajte još: Tihomir Stanić za FILM&TV – U liku Banović Strahinje je formula moralnog ozdravljenja Srbije

“Strah: Okružen mrtvima” (Fear the Walking Dead, 2015)

Preživeli iz apokalipse i Hodači svoje susrete nastaviće u još jednoj sezoni. Tako je najavljeno na kanalu AMC. Spin of planetarno poularne serije “Okružen mrtvima” imaće i svoju sedmu sezonu.

Uloge tumače Leni Džejms, Alisija Debnam Keri i Danaj Garsija.

“Narkos: Meksiko” (Narcos: Mexico, 2018)

Još jedan spin of dobija svoj nastavak. Serija je nastala nakon velikog uspeha “Narkosa” koji je govrio o glavnom narko bosu Kolumbije, beskrupuloznom Pablu Eskobaru. U spin ofu”Narkos: Meksiko” tema je – uspon narko klana iz Gvadalahare. Nova, treća sezona najavljena je na strimu Netflix. Pratimo i dalje službenika DEA koji se bori protiv glavešina i čitave mreže narko mafije.

Glavni glumac je Dijego Luna.

“Predstraža” (The Outpost, 2018)

Dok čemo premijeru treće sezone “Predstraže” kuća CW je potpisala ugovor za još jednu. Zanimljivo ko dove serije je to što je deo druge i skoro cela treća sezona snimana u Srbiji. Samim tim u njoj ima dosta naših glumaca. Pobrojaćemo neke – Predrag Peđa Bjelac, Radivoje Raša Bukvić, Dragan Mićanović, Tijana Upčev, Jelena Stupljanin, Nikola Rakočević…

Pročitajte još: IGRA SUDBINE sprema OGROMAN ŠOK! SOFIJA će pokušati DA UBIJE LUKU? Ali to NIJE SVE! Evo ŠTA nas ČEKA u NOVIM EPIZODAMA!

UKINUTI

“Konan” (The Outpost)

Ovde je zapravo reč o prekidu saradnje između Konana O`Brajana i TV mreže. Nakon čitave decenije poslednju sezonu na ovoj TV stanici gledaćemo do juna 2021. godine. Dugogodišnji tok šou sa ove televizije emitovaće se u budućnosti na HBO Max jednom nedeljno.

“Helstrom” (Helstrom, 2020)

Pre samo tri dana Hulu je doneo odluku da se ne odobri nastavak ove serije već posle rve sezone. U pitanju je poslednji Marvelov akcioni heroj. Njegovu produkciju radio je Džef Loeb. Prvu sezonu upravo gledamo na kanalu FOX ponedeljkom od 22.00. U središtu radnje su brat i sestra Dejmon i Ana Helstrom, deca opasnog serijskog ubice i demona. Rešeni da se odreknu nasleđa svog oca, priklonili su se silama dobra i svoje natprirodne moći koriste kako bi svet oslobodili od zla.

“Daleko” (Away, 2020)

Čak ni oskarom nagrađen glumac kao glavni lik u seriji nije osugiranje da će neka serija imati nastavak. Tako se dogodilo i Hilari Svonk. Njena saj-faj serija nije dobila zeleno svetlo za nastavak. Netfliks koji je finansijer mnogih serija, za ovu čija je tema život na Marsu “zavrnuo je slavinu”.

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement