Connect with us

FILM

HIT! Kijanu Rivs postaje GHOST RIDER! Marvele – SPREMI SE!

Published

on

Posle velikog uspeha sa filmovima Džon Vik 3, kao i pompe koja prati nastavak ovog filma, ali i četvrti deo legendarnog Matriksa u kom će ponovo na velikom platnu glumiti Nea, nema sumnje da Kijanu Rivs proživljava svoje novo zlatno doba. Najnormalniji holivudski dečko kako ga često nazivaju svetski mediji ređa blokbaster za blokbasterom, pa stoga i ne čude govorkanja koja su upravo počela da pristižu do njegovih fanova.

Naime, glumac je, kako saznajemo u pregovorima sa producentima novog Ghost Ridera, gde bi u novoj verziji trebalo da dočara upravo glavni lik – Džona Blejza. Bio bi ovo veliki proboj Rivsa u Marvelov univerzum, što njegovi obožavaoci potajno priželjkuju, te su na Tviteru i pokrenuli masovnu hajku na jadne producente popularne filmske kuće da im tu želju i ostvare.

Pre Rivsa u roli plamtećeg demona motorcikliste našao se Nikolas Kejdž i to u čak dva nastavka, 2007. i 2011. godine. Filmovi su postigli veliki uspeh i ostvarili solidnu zaradu na blagajnama, ali ne i ocenu kritike. Fanovi stripa sasekli su Kejdža i njegovu izvedbu Ghost Ridera, nazvavši je neozbiljnom i smešnom. Nekako smo uvereni da se Rivsu takav peh neće dogoditi, budući da već tri decenije njegova harizma omiljenog saj-faj junaka ne splašnjava.

Foto Promo 

Continue Reading
Advertisement