Connect with us

FILM

HIT! Mario Kasas: Stiže TREĆI DEO i Netflix SERIJA “TRI METRA IZNAD NEBA”

Published

on

Drage dame, sedite da ne piste pale u nesvest – vaš neodoljivi buntovnik Aće iz “Tri metra iznad neba” spreman je da ponovo na svom motoru protutnji velikim platnom! Dobro ste pročitale. Mario Kasas želi da snimi treći deo popularne romantične drame. Španski zavodnik podelio je juče na “Instagram” profilu jednu od čuvenih fotografija iz pomenutog filma na kojoj je u crnoj kožnoj jakni na motoru, i “tagovao” je reditelja Fernanda Gonzalesa Molinu uz komentar “kada će Tri metra iznad neba 3”.

Pisac Federiko Moća tvrdi: “Snimaće se ‘Tri puta ti’”

Tim činom popularni glumac “zaradio” je više od miliona lajkova i podgrejao čežnju armiji obožavateljki, koje već duže vreme grickaju nokte iščekujući da im muškarac njihovih snova saopšti ono što je italijanski pisac Federiko Moća već potvrdio 2017. na turneji povodom poslednjeg romana iz trilogije “Tri metra iznad neba”“Tri puta ti”. Snimaće se treći deo priče o nepopravljivom buntovniku s razlogom Aćeu i finoj devojci iz komšiluka Babi (Marija Valverde). Hoće li Aće ostati sa Babi, koja se u međuvremenu udala, ili sa njemu sličnom buntovnicom Džin (Klara Lago), zavisi od odluke reditelja koji još nije rekao zvanično “da” snimanju trećeg i poslednjeg dela. Ali, kako stvari stoje, sva je prilika da će do njega doći. Pitanje je samo trenutka kada će Mario Kasas, Marija Valverde i Klara Lago stati ponovo pred kamere, jer je Federiko Moća otkrio za medije da je ovaj trojac pristao da reprizira svoje uloge.

PROČITAJTE JOŠ: Nikola Đuričko u Netflix hitu STRANGER THINGS! Premijera zakazana za 2021!

– Presrećan sam što su učešće potvrdili Mario i Marija, jer bez njih nastavka ne bi ni bilo. “Tri puta ti” nudi rasplet ljubavne i životne drame njihovih likova na realističan i životan način – poručio je na promociji knjige u Peruu Federiko Moća.

Mario i Marija voleli se i u stvarnom životu

Velika priča o ljubavi, mladim i gnevnim životima koji pokušavaju da se odvoje od tla, da koračaju “tri metra iznad neba” opustošila je svetske blagajne. Samo u Španiji prvi deo zaradio je 15 miliona evra, dok je drugi nastavak “Želim te” (2012) inkasirao skoro 45 miliona evra! Kasas i Valverdeova su romansu sa velikog ekrana preneli u stvarni život. Fanovi su navijali za njihovu ljubav, šuškalo se da će završiti pred oltarom, a onda su se jednog dana, na njihovo veliko razočaranje, razišli. Ipak, bivši emotivni partneri ostali su u dobrim odnosima i raduju se snimanju filma “Tri puta ti”.

Stiže serija “Tri metra iznad neba” na Netflix

Italijanska serija za Netflix „Summertime“ (Letnje doba) po romanu „Tri metra iznad neba“

I dok čekamo da španski Aće ponovo krene da osvaja ženska srca širom sveta, Netflix je za 29. april najavio premijeru italijanske serije “Summertime”, koja predstavlja novu adaptaciju romana “Tri metra iznad neba”. “Letnje doba” je moderna ljubavna priča od osam epizoda, smeštena na italijansku obalu Jadrana. Tamo upoznajemo mladića Alesandra, poznatijeg po nadimku Ale, i devojku Samer, koji dolaze iz različitih svetova. On je bivši šampion u motociklizmu, buntovnik odlučan da čvrsto uhvati uzde svog života. Ona odbija da svoju sudbinu prilagodi ustaljenim tradicionalnim pravilima i mašta o slobodi, ali je svesna da kao lepak drži svoju porodicu na okupu. Njihova ljubav buknuće sa prvim otvorenim suncobranima na plaži i postajati sve snažnija sa letnjim suncem. Ovo leto zauvek će promeniti živote Ale i Samer, a njihova ljubav učiniti da polete “tri metra iznad neba”.

Foto Promo

Advertisement