Connect with us

Top Story

Južni vetar 14. epizoda ONLINE – JUŽNI VETAR gledaj uživo! Evo kako da pogledate celu seriju ONLINE!

Published

on

Poslednju epizodu serije JUŽNI VETAR koja je na programu u nedelju 19. april od 20.15 na RTS1 osim u redovnom terminu na malim ekranima možete pogledati uživo i putem platforme RTS Planeta.

Pročitaj još JUŽNI VETAR epizoda 14 – Car se povlači, Maraš postaje VOĐA KLANA!

Na istoj platformi možete pogledati i ostale epizode serije „Južni vetar“ koje ste, možda propustili, a da biste uživali u svim avanturama Maraša i njegove ekipe dovoljno je samo da imate registrovan nalog na RTS planeta portalu što možete učiniti jednostavnim klikom OVDE.  

Pročitaj još RECENZIJA: Zašto je “Južni vetar” ODUVAO publiku, ali i domaću TV PRODUKCIJU

Južni vetar ONLINE epizoda

ljubomir-bandovic-vuk-kostic-glavna_f

RTS Planeta je multimedijska internet usluga koja vam omogućava uživo praćenje televizijskih i radijskih programa Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, „Catch Up“ uslugu od 72 sata (odloženo gledanje programskih sadržaja), usluge Video na zahtev i Audio na zahtev (mogućnost praćenja TV i radijskih emisija u okviru Videoteke i Slušaonice), kao i pojedinačnih priča u okviru celine Moj grad iz dopisničke mreže RTS-a.

Pročitaj još FILM I TV saznaje: JUŽNI VETAR spreman za RUSIJU!

Takođe, na multimedijskoj platformi RTS Planeta dostupna su i muzička izdanja PGP RTS-a. Za praćenje usluge RTS Planeta korisnik mora preuzeti RTS Planeta aplikaciju, osigurati pristup internetu i ispravan rad prijemnog uređaja.

Mogu li se svi sadržaji koji se emituju na programima Radio-televizije Srbije gledati i na web strani RTS Planeta?

Južni vetar serija

RTS Planeta omogućava gledanje svih sadržaja linearnih televizijskih i radijskih programa: RTS1, RTS2, RTS3, RTS Svet, RTS Nauka, RTS Drama, RTS Muzika, RTS Kolo, RTS Život, RTS Trezor, RTS Poletarac, Radio Beograd 1, Radio Beograd 2, Radio Beograd 3, Beograd 202, RTS Pletenica, RTS Rokenroler, RTS DŽuboks i RTS Vrteška.

Pročitaj još Miloš BIKOVIĆ o seriji JUŽNI VETAR: Prljave duše poput MARAŠEVE – najteže se ČISTE!

Možete gledati nelinearne sadržaje odnosno omogućena je i medijska usluga za slušanje i gledanje radijskog i televizijskog programa na zahtev. Dodatno, omogućen je pregled svih sadržaja unatrag 72 sata, preko programskog vodiča (odabirom dana, sadržaja i pritiskom na ikonu reprodukcije). Ograničenja za dostupnost programa su definisana licencnim pravima, tako da se tzv. licencni programi mogu pratiti samo na teritorijama za koje postoje licencna prava.

Južni vetar 14. epizoda TREJLER

Foto Promo

Advertisement