Connect with us

TV

JUŽNI VETAR „RAZVALIO“! Veliko finale gledalo više od DVA MILIONA GLEDALACA!

Published

on

Juzni-vetar-gledanost-finale

Rekordnih 2.169.000 gladalaca sinoć je gledalo poslednju epizodu serije „Južni vetar“, koja je emitovana na našoj televiziji. To znači da je svaki drugi gledalac u tom terminu bio uz Prvi program RTS-a.

Kada je serijski program u pitanju, RTS je u ovu godinu ušla u velikom stilu. Sve epizode Južnog vetra imale su rekordnu gledanost, a kruna je završna epizoda koja je Srbiju, na uskršnje veče, prikovala uz ekran. Tajna rekordne gledanosti je u izboru glumaca, odličnoj temi i maestralnoj režiji.

Pročitaj još Da li je CAR UMRO? Miloš Biković odgovara na najvažnije pitanje finala serije JUŽNI VETAR! Šta vi mislite?

„Za sve nas je to zaista odličan rezultat i važan rezultat jer ovo sve i radimo zbog publike i kada imamo takvu reakciju onda sve što radimo ima smisla“, kaže reditelj Miloš Avramović.

Epilog emotivne priče Sofije i Petra Maraša, i maestralna gluma Bogdana Diklića i Aleksandra Berčeka najjači su utisak poslednje epizode. Gledaoce sada interesuje – hoće li biti i druge sezone?

Pročitaj još RECENZIJA: TOP 5 momenata po kojima ćemo pamtiti VELIKO finale serije JUŽNI VETAR!

„Da, svakako ćemo dobiti nastavak Južnog vetra, prvo u obliku filma. Scenario je već gotov i da se nije desila ova situacija sa epidemijom i vanrednim stanjem mi bi već sad bili u snimanju. Premijera bi trebalo da bude krajem ove ili početkom sledeće godine, i nakon filma ćemo imati nastavak sage Južni vetar u obliku još deset epizoda, radimo na tome i radujemo se i jedva čekamo da to podelimo sa publikom“, ističe Avramović.

Pročitaj još Uz Sašu Matića i Toxic TV sinoć bilo 2 miliona gledalaca! Oboreni svi rekordi gledanosti!

A publika u Srbiji je još jednom dokazala da najviše voli domaće serije i da ceni kvalitet. Serija Južni vetar urađena je u produkciji RTS-a i produkcijske kuće „Režim“.

Foto Promo

Advertisement