Connect with us

TV

JUŽNI VETAR „RAZVALIO“! Veliko finale gledalo više od DVA MILIONA GLEDALACA!

Published

on

Rekordnih 2.169.000 gladalaca sinoć je gledalo poslednju epizodu serije „Južni vetar“, koja je emitovana na našoj televiziji. To znači da je svaki drugi gledalac u tom terminu bio uz Prvi program RTS-a.

Kada je serijski program u pitanju, RTS je u ovu godinu ušla u velikom stilu. Sve epizode Južnog vetra imale su rekordnu gledanost, a kruna je završna epizoda koja je Srbiju, na uskršnje veče, prikovala uz ekran. Tajna rekordne gledanosti je u izboru glumaca, odličnoj temi i maestralnoj režiji.

Pročitaj još Da li je CAR UMRO? Miloš Biković odgovara na najvažnije pitanje finala serije JUŽNI VETAR! Šta vi mislite?

„Za sve nas je to zaista odličan rezultat i važan rezultat jer ovo sve i radimo zbog publike i kada imamo takvu reakciju onda sve što radimo ima smisla“, kaže reditelj Miloš Avramović.

Epilog emotivne priče Sofije i Petra Maraša, i maestralna gluma Bogdana Diklića i Aleksandra Berčeka najjači su utisak poslednje epizode. Gledaoce sada interesuje – hoće li biti i druge sezone?

Pročitaj još RECENZIJA: TOP 5 momenata po kojima ćemo pamtiti VELIKO finale serije JUŽNI VETAR!

„Da, svakako ćemo dobiti nastavak Južnog vetra, prvo u obliku filma. Scenario je već gotov i da se nije desila ova situacija sa epidemijom i vanrednim stanjem mi bi već sad bili u snimanju. Premijera bi trebalo da bude krajem ove ili početkom sledeće godine, i nakon filma ćemo imati nastavak sage Južni vetar u obliku još deset epizoda, radimo na tome i radujemo se i jedva čekamo da to podelimo sa publikom“, ističe Avramović.

Pročitaj još Uz Sašu Matića i Toxic TV sinoć bilo 2 miliona gledalaca! Oboreni svi rekordi gledanosti!

A publika u Srbiji je još jednom dokazala da najviše voli domaće serije i da ceni kvalitet. Serija Južni vetar urađena je u produkciji RTS-a i produkcijske kuće „Režim“.

Foto Promo

Advertisement