Connect with us

Top Story

Tri velike FOX LIFE PREMIJERE (ponedeljak, 20. april) – Dve devojke bez love, Hotel GRAND i DINASTIJA!

Published

on

Tri sjajne premijere očekuju nas danas na kanalu FOX LIFE. Ponedeljak 20. april za kanal FOX Life počinje u velikom stilu. Tri sjajne serije – jedna komedija i dve klasične FOX Life serije, što podrazumeva komplikovane porodične, međuljudske, ljubavne i poslovne odnose, startuju danas na pomenutom kanalu.

Pročitajte još Južni vetar 14. epizoda ONLINE – JUŽNI VETAR gledaj uživo! Evo kako da pogledate celu seriju ONLINE!

Dve devojke bez love – FOX Life, premijera pete sezone, dve epizode od 17.00!

Dve devojke bez love FOX Life

Prva premijera i to pete sezone očekuje nas već od 17.00. Reč je o sitkomu „Dve devojke bez love“, odnosno o Maks i Karolin koje su se upoznale sada već davnih dana i započele zajedničku karijeru konobarisanja u prljavom njujorškom restoranu nastojeći da skupe koji dolar i svoju tužnu životnu priču pretvore u bajku.

Dve devojke bez love – ekipa na okupu!

Na početku pete sezone, Maks i Karolin zatičemo u trenutku kada saznaju da neko želi da demolira njihov restoran, zbog čega okupljaju bandu da ga brani… Sigurni smo da će ovaj odvažni i luckasti tandem dati sve od sebe da nam priredi sezonu za pamćenje. Devojke, spremite se – stižemo!

Pročitajte još “PRINC RASTKO SRPSKI” (2017) – FILM o SVETOM SAVI koji NIKADA nije ugledao SVETLO DANA! Zbog NEMANJIĆA pao u ZABORAV?

Hotel GRAND – FOX Life, 21.00 (Premijera serije)

Oko 21.00 na istoj TV lokaciji startuje premijerno prva (i jedina) sezona serije Hotel Grand koja je svakako najpoznatija po tome što je reč o producentskom čedu legendarne „Očajne domaćiceEve Longorije.

Reč je o drami o poslednjem hotelu u Majami Biču u porodičnom vlasništvu. Vlasnik hotela je harizmatični Santijago Mendoza, dok njegova druga žena Džidži i njihova odrasla deca uživaju u čarima uspeha. Kao što možete i pretpostaviti Hotel Grand donosi nam sve ono što se i da očekivati – intrige, spletke, porodične i ljubavne zaplete i rasplete, a toga nikad dosta.

Dinastija – FOX Life, 22.00 (Premijera druge sezone)

Odmah nakon Hotela Grand sledi verovatno najveća premijera danas, a to je prva epizoda druge sezone nove verzije serije DINASTIJA.

Na početku druge sezone, uoči stogodišnjice firme „Karington Atlantik„, rascepkana porodica pokušava da se uzdigne iz pepela. Dok se greške iz prošlosti nižu, sklapaju se nova savezništva i sudbina nasleđa porodice Karington nalazi se na Faloninim ramenima… Međutim, sve nas očekuje jedan IZNENADNI DOLAZAK. Čiji? Saznaćete ako večeras od 22.00 budete uz FOX Life i spremite kokice za DINASTIJU!

Pročitajte još Miloš Biković pokušao je da nam odgonetne ovu misteriju koja je, priznajemo, bila očekivana. Da li je Car umro?

Foto Promo

Advertisement