Connect with us

Top Story

ŠOK! Miloš Biković se POVLAČI iz JAVNOSTI! Fanovima poručio – VIŠE ME NEĆETE GLEDATI!

Published

on

Posle velikog uspeha serije „Južni vetar“, čije smo finale odgledali prošlog vikenda i posvedočili TV fenomenu koji je oborio sve rekorde gledanosti, verovatno još od doba legendarnih serija poput „Boljeg života“ ili „Srećnih ljudi“ (poslednju epizodu gledalo više od dva miliona gledalaca), glavni junak serije Miloš Biković publiku je ostavio u šoku.

Pročitaj još HIT! Miloš Avramović nam otkriva KO se vraća u filmu JUŽNI VETAR 2! Ovo niste očekivali…

Biković, koji je zahvaljujući lika Petra Maraša, postao neki vid urbane legende, tokom poslednjih godina proslavio se nizom uspešnih uloga u serijama i filmovima.

Proboj na rusko tržište započeo je u filmovima Nikite Mihalkova. Tako smo ga gledali u „Sunčanici“ i „Bezdušnima“, a zatim je usledila rola Pavela Arkadijeviča, iliti Pavla u serijama „Hotel Eleon“ i „Hotel Grand“ koje su Bikovića lansirale u zvezdane visine.

Pročitaj još JUŽNI VETAR “RAZVALIO”! Veliko finale gledalo više od DVA MILIONA GLEDALACA!

Na tom putu ne smemo zaboraviti sjajan film „Bez granice“ sa Antoniom Banderasom, čuveni „Led“ koji ga je uzdigao do nivoa megastara, a tu poziciju potvrdio je u nastavku hitovima „Balkanska međa“, „Hotel Beograd“ i neizostavnim „Južnim vetrom“.

Naravno, svemu tome su prethodili „Stižu dolari“, „Vratiće se rode“, „Montevideo“, čak i „Bela lađa“, „Šešir profesora Koste Vujića“, TV serija „Montevideo“ i nastavak filma iz 2014.

Pročitaj još JUŽNI VETAR serija- Gledaj sve epizode ONLINE! A evo i KAKO!

Ne smemo zaboraviti ni seriju „Samac u braku“, „Za kralja i otadžbinu“, „Prvaci sveta“…

Uloga kojima je Miloš Biković obeležio domaću i stranu kinematografiju sasvim je dovoljno za status zvezde koji opravdano i zaslužuje.

Miloš Biković u finalnim epizodama serije „Južni vetar“

Zbog toga i ne čudi što je popularni glumac posle skoro dve decenije neprekidnog rada na velikom platnu i malim ekranima, odlučio da – napravi pauzu.

– Dragi moji, nećete me videti neko vreme. Posle serije „Južni vetar“ i velikog uspeha koji smo postigli nećete me gledati do sledećeg marta. Svi moji projekti na kojima sam radio u Rusiji su završeni, i počinjem da radim na novima. Kao i ovde u Srbiji. Međutim, nijedan od njih neće biti završeni do sledeće godine u neko ovo doba, što znači da se nećemo družiti bar godinu dana – poručio je Biković, koji osim što počinje rad na nastavku „Južnog vetra“ trenutno radi na još nekoliko projekata koji su privremeno stopirani zbog pandemije koronavirusa.

Pročitaj još OTKRIVAMO! Miloš Biković NIJE bio PLANIRAN za ulogu MARAŠA! I još TOP 10 činjenica o seriji JUŽNI VETAR koje niste znali!

Takođe, ruski film „Sluga“ koji je obeležio početak ove godine u bioskopima dobio je zeleno svetlo za nastavak snimanja, odnosno za drugi deo, ali se još ne zna hoće li u njemu pojaviti i Miloš Biković. Da li će vam nedostajati najpopularniji srpski glumac u sledećih godinu dana?

Pročitaj još “PRINC RASTKO SRPSKI” (2017) – FILM o SVETOM SAVI koji NIKADA nije ugledao SVETLO DANA! Zbog NEMANJIĆA pao u ZABORAV?

Foto Promo

Advertisement