Connect with us

Top Story

HIT! Stiže nastavak CRNOG GRUJE! A KO će zameniti MARINKA MADŽGALJA?

Published

on

Branislav Trifunović producent popularnog serijala “Crni Gruja”, nastalog početkom ovog milenijuma kao odgovor na legendarnu britansku seriju “Crni Guja” sa Rouanom Atkinsonom u glavnoj roli najavio je u intervjuu za portal Nova.rs da nas uskoro očekuje nastavak ove serije. Komedija, koja će premijerno biti emitovana na Nova S televiziji ovog puta void nas na burni prelaz 19. u 20. vek a u fokusu će ubistvo kralja Aleksandra Obrenovića, a videćemo i Dragu Obrenović, kao i Apisa.

Pročitajte još FILMITV.RS EKSKLUZIVNO saznaje: NETFLIX hoće JUŽNI VETAR! Pregovori U TOKU!

Nastavak serijala, kako otkriva Trifunović, zvaće se “U zagrljaju Crne ruke” i vodi nas pravo na dvor Obrenovića.

Pročitaj još U novoj romantičnoj komediji RTS-a KALJAVE GUME igraju zvezde američkih hit serija TVIN PIKS i PORODICA SOPRANO! (VIDEO)

“Seriju pišu i dalje Srđan Češić i Vlada Andrić. Režiraće Raša Andrić. Igraćemo Sergej Trifunović i Boris Milivojević i ja. To su neki ljudi koje za sada znamo, ne znamo još uvek celu ekipu. Pokušavamo da okupimo još neke regionalne glumce. To je to za sada. Sa snimanjem krećemo naredne godine, a emitovaće se na Nova S”, kaže Bane.

Pročitaj još “PRINC RASTKO SRPSKI” (2017) – FILM o SVETOM SAVI koji NIKADA nije ugledao SVETLO DANA! Zbog NEMANJIĆA pao u ZABORAV?

Ono što nas zanima jeste to ko će zameniti neponovljivog Marinka Madžgalja u roli Čeda Velje.

Foto Promo

Advertisement