Connect with us

FILM

FILMITV.RS EKSKLUZIVNO saznaje: NETFLIX hoće JUŽNI VETAR! Pregovori U TOKU!

Published

on

Prašina koju je podigla serija „Južni vetar“ još se nije slegla, a planovi za nastavak filma i serijala čije je finale pratio svaki drugi gledalac u Srbiji, već su u punom jeku.

Pročitaj još OTKRIVAMO! Miloš Biković NIJE bio PLANIRAN za ulogu MARAŠA! I još TOP 10 činjenica o seriji JUŽNI VETAR koje niste znali!

Kako smo ranije saznali, snimanja počinju odmah po ukidanju vanrednog stanja, a glavni junak „Južnog vetraMiloš Biković podelio je sa najvatrenijim obožavaocima i to da ćemo premijeru „Južnog vetra 2“ gledati najverovatnije početkom 2021. Posle toga uslediće i prve četiri epizode druge sezone serije, a preostalih 10 biće snimljeno tokom narednog leta.

Juzni-vetar-2

Ono što do sada, međutim, nije bilo poznato, a što FILM I TV ekskluzivno saznaje jeste to da je najpoularnija svetska striming platforma NETFLIX zainteresovana da otkupi prava za „Južni vetar“. Tragom vesti kontaktirali smo reditelja i scenaristu filma i serije Miloša Avramovića i on nam je otkrio da su istorijski pregovori za prodaju prvog sprskog projekta Netflixu u toku.

Pročitaj još HIT! Miloš Avramović nam otkriva KO se vraća u filmu JUŽNI VETAR 2! Ovo niste očekivali…

– Film neću da dajem samo da bismo dospeli na Netflix. Da ga stave bez reklame i smisla, i da još finansijski budem u minusu, jer to što treba da se dostavi uz film košta mnogo. Već sam imao tu ponudu, ali Netflix da bi uvrstio film u ponudu traži gomilu prevoda, materijala, raznih eksporta, svašta nešto. Probaćemo da ponudimo drugi deo filma, seriju i prvi deo kao jedan ozbiljan paket. Takođe, imali smo ponudu i od HBO Europe, ali su oni odustali jer smo prava na emitovanje već prodali Rusiji i zemljama u regionu – poručio je Avramović, koji je već počeo sa odabirom glumaca za drugi deo filma koji će doneti malo osveženja „Južnom vetru“, ali više informacija o tome imaćemo pred snimanje filma.

Pročitaj još PREMIJERA NEDELJE: Linkoln Rajm – Lov na sakupljača kostiju (FOX, ponedeljkom u 22.00)

Foto Promo

Advertisement