Connect with us

FILM

Otkrivamo sve o filmu JUŽNI VETAR 2: MARAŠ postaje KRALJ, ali KAZNA je STRAVIČNA! Oduzeće mu ono NAJDRAŽE!

Published

on

Ove nedelje 3. maja biće tačno 14 dana otkako je “Južni vetar” prestao da duva, ali o njemu se još priča. I žudno se iščekuje novi nalet koji će uzburkati emocije višemilionskog auditorijuma ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu.

Prava za emitovanje, kako je to nedavno otkrio Avramović već su prodata susednim zemljama, kao i Rusiji gde je “Južni vetar” kao prvi srpski film na nekoj od tamošnjih striming platform u rekordnom roku postao jedan od najgledanijih filmova. Ista je situacija u azijskim zemljama, a gledaće ga i publika u Francuskoj. Međutim, priča o “Južnom vetru”, tu se ne završava.

Pročitaj još TOP 10 NEVEROVATNIH činjenica o filmu i seriji JUŽNI VETAR 2! EVO KO i ŠTA nas očekuje u NASTAVKU…

– Imali smo ponudu za “Netflix”, kao i jednu od “HBO Europe”. Od “Netflixa” smo mi odustali jer bi troškovi u ovom trenutku bili preveliki, pa ćemo ponuditi drugi deo filma i seriju u paketu kad budu izašli, uz odgovarajuću reklamu – rekao je Avramović za naš portal, dodavši da je HBO Europe odustao jer su prava već prodata za Rusiju i ostale evropske zemlje.

Južni vetar serija Car finale

A kada je reč o najvažnijem pitanju, o tome šta nas očekuje u drugom delu “Južnog vetra”, režiser  je otkrio koliko je u ovom trenutku mogao.

– Pre vanrednog stanja počeli smo pripreme za snimanje filma, ali smo ih obustavili. Ako snimanje bude moguće tokom avgusta i septembra, možda će film „Južni vetar 2“ izaći do kraja ove, a najverovatnije krajem januara iduće godine. Druga sezona serije sa deset premijernih epizoda biće emitovana tek na jesen 2021. godine – poručio je reditelj Miloš Avramović, koji sa Petrom Mihajlovićem i ovog puta potpisuje scenario.

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

Snimanje prve sezone serije “Južni vetar” trajalo je 88 dana, a tandem je već počeo sa razmišljanjem o idejama za nastavak.

– Na slatkim smo mukama jer se više pitamo koje dobre ideje da se odreknemo nego šta treba nove da smislimo. Priča nakon poslednje emitovane epizode može da ode u bilo kom pravcu. Filmom ćemo zaokružiti jedan deo i publici pružiti jednostavno i uzbudljivo bioskopsko iskustvo. Serija će kasnije temeljnije da se bavi junacima i njihovim odnosima – objašnjava Avramović radnju serije i filma koji prate život mladog kriminalca Petra Maraša (Miloš Biković). Kao što znamo, u poslednjoj epizodi ubijen je čelni čovek crnogorske bande Vasilije Vajo Đurašinović (Ljubomir Bandović), a njegovo mesto u hijerarhiji preuzima upravo Maraš. Osim toga, Car (Predrag Miki Manojlović) prepušta Marašu mesto vođe srpskog kriminalnog klana, a na kraju 14. epizode Car doživljava infarkt.

Pročitaj još FILMITV.RS EKSKLUZIVNO saznaje: NETFLIX hoće JUŽNI VETAR! Pregovori U TOKU!

– Priča „Južnog vetra“ zasad izgleda kao prelaženje igrice i vodi nas kroz uspone i padove u kriminalnom miljeu. Svaki nivo ima „kraljicu“ koja mora da bude eliminisana da bi se igra nastavila. Na putu ka vrhu Maraš će nailaziti na takve situacije, a onda će i sam postati prepreka drugima. Naći će se u koži ljudi koji su sklonjeni na njegovom putu. Maraša sve vodi ka tome da bude, da tako kažem, kralj Beograda. Pravila su takva da što su veći ulozi u igri, lakše se gubi glava – priča Avramović i dodaje da će tek biti otkriveno da li će Maraš proći kao njegovi prethodnici.

Pročitaj još OTKRIVAMO Snima se LED 3: Nadja NIJE umrla. VRAĆA SE Aglaja Tarasova! (VIDEO)

Maraš će biti kažnjen na razne načine. Nekada je čoveku sopstvena smrt lakša opcija od nečeg strašnog što bi moglo da se dogodi njegovim najbližima – ističe Avramović i dodaje da će u narednoj sezoni uvesti bar dva veoma zanimljiva ženska lika koja nisu stereotip “nežnijeg” pola.

Foto Promo

Advertisement