Connect with us

Top Story

HIT! Snimaju se nove KAMIONDŽIJE! Nenad Jezdić i Tihomir Stanić kao PAJA I ŽIĆA!

Published

on

Mnogobrojne obožavaoce avantura legendarnog tandema “Paja i Jare” koje su svojevremeno sjajno dočarali Pavle Vuisić i Predrag Petrović Čkalja sigurno će oduševiti vest da uskoro sa snimanjima počinje snimanje nove verzije čuvenog serijala “Kamiondžije”. Mada je početak rada na seriji bio predviđen za mart ove godine, zbog situacije sa korona virusom pomeren je za kraj maja.

Pročitaj još Branko Tomović, naš najuspešniji glumac na zapadu, EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA SVE o novom filmu VAMPIR – Uvek sam želeo da snimam u SRBIJI!

Nove “Kamiondžije” režiraće Filip Čolović, produciraće RTS i produkcijska kuća „Nira pro“, a serija bi trebalo da bude emitovana krajem godine na Javnom servisu Srbije.

Glavni likovi ovog puta su Paja i Žića, i imena im je nadenuo Gordan Mihić u scenariju napisanom pre deset godina. Glavne likove ovog puta tumačiće Nenad Jezdić i Tihomir Stanić, a uz njih će se pojaviti Nataša Marković, Bane Zeremski i Danina Jeftić.

Pročitaj još Miloš AVRAMOVIĆ otkriva – već se radi na idejama za JUŽNI VETAR 3! A evo i šta nas očekuje u nastavku!

U novih 20 epizoda serije koja nije rimejk originala iz 1973. pratićemo sudbine junaka koji se bore da prehrane sebe i svoju porodicu, ali ostaju bez posla.

Pošto priče nisu preslikane, izmenjeni su neki odnosi i okolnosti, ali nešto je ostalo isto – Nenad Jezdić igra samotnjaka Paju, dok je Tihomir Stanić, poput Čkalje, stub porodice. Tu je i kamion, koji je tokom godina postao teretnjak. Paja i Žića će kupiti kabasto vozilo staro bar dvadeset godina, kojim je teško upravljati. Ko će se bolje snaći u tome – Jezdić, koji vozi sve od traktora do motora, ili Stanić, koji je u decembru išao na obuku za kamione, ostaje nam da vidimo.

Pročitaj još Pročitaj još HIT! PORED TEBE – prvi srpski film o epidemiji KORONA VIRUSA!

Poput izvornih kamiondžija, i ovi savremeni putovaće uzduž i popreko ovog puta Srbije, a najveći deo radnje dešava se u eksterijeru. Ekipa, koja broji manje od dozvoljenih pedeset ljudi, opremljena UV lampama, sredstvima za dezinfekciju i vizirima spremno čeka da reditelj vikne „akcija“. Snimanja će biti realizovana u okolini Uba.

Foto Promo

Advertisement