Naslovna TV Brat IVANA BOSILJČIĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Nikada nećete pogoditi o kome...

Brat IVANA BOSILJČIĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Nikada nećete pogoditi o kome je reč!

Za Ivana Bosiljčića već godinama važi da je jedan od najpoželjnijih i najatraktivnijih domaćih glumaca, ali je malo poznato da je Ivanov dalji brat po očevoj liniji Milan Bosiljčić. On proteklih meseci privlači mnogo pažnje ulogom negativca zelenaša Komarca u seriji Igra sudbine.

Pročitaj još Podmornica (Das Boot) – Premijera DRUGE sezone na kanalu EPIC DRAMA (nedelja, 17. april u 21.00)! Serija koju kritika OBOŽAVA!

Milan, inače, nekoliko godina mlađi od svog rođaka Ivana, nastupa u Pozorištu na Terazijama, a pre nego što je zaigrao u Igri sudbine na televiziji smo imali priliku da ga gledamo u serijama Košarkaši, Selo gori, a baba se češlja i u filmu Crna Zorica.

Pročitaj još  HIT! Stiže srpska verzija serije DVA I PO MUŠKARCA! Evo ko će biti NAŠ ČARLI ŠIN!

Zanimljivo je to što je on po profesiji bankar i što je izvesno vreme radio u Ministarstvu finansija, a pored glume, koju je završio u klasi s Hanom Selimović, Tijanom Pečenčić, Iskrom Brajović, Bojanom Perićem i drugima, interesovali su ga košarka, ronjenje i ples, pa se njima godinama bavio.

Ime je, interesantno, dobio po svom ocu Milanu Bosiljčiću Belom, našem čuvenom koreografu i glumcu, jednom od osnivača Udruženja filmskih glumaca, koji je u 88. godini postao najstariji diplomac DIF-a.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...