Naslovna Top Story HIT! Sloboda Mićalović i u seriji dobija BLIZANCE! Otkrijte šta nam donosi...

HIT! Sloboda Mićalović i u seriji dobija BLIZANCE! Otkrijte šta nam donosi TREĆA SEZONA serije URGENTNI CENTAR!

Popularnost glumice Slobode Mićalović ne jenjava. Ona je svakako najbolji dokaz toga da se karijera može graditi bez senzacionalizma i skandala, a biti podjednako voljen i obožavan od strane publike.

Pročitaj još Reditelj serije PORODICA – Hapšenje MILOŠEVIĆA moralo dobiti SERIJU! Srpska istorija riznica ideja za TV HITOVE!

Posle velikog uspeha u četvrtoj sezoni serije “Ubice mog oca” u kojoj se okušala kao inspektorka i prvi put baratala pištoljem, Sloboda trenutno snima novu seriju “Tajna vinove loze” u produkciji Telekoma Srbije. Međutim, to nije sve.

Pročitaj još HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

Slobodu Mićalović uskoro ćemo gledati kao medicinsku sestru Martu u trećoj sezoni serije “Urgentni centar“. Glumica je pratiocima na Instagramu zagolicala maštu sa kadrom iz serije u kojem drži dve bebe, uz komentar “kao nekada”.

Budući da Boba sa suprugom Vojinom Ćetkovićem već  ima dve bliznakinje, da li nam to poručuje da će i u seriji biti mama blizanaca?! Ne možemo dočekati nastavak popularnog “doktorskog” serijala.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...