Connect with us

TV

Evo ko će glumiti KRALJICU MARIJU u seriji KRALJ!

Published

on

Snimanja serije Kralj u produkciji United media koja će se emitovati na kanalu Nova S već je uzelo maha. Jedna od najzanimljivijih odluka reditelja TV priče od 15 epizoda o kralju Aleksandru Karađorđeviću po kojoj će kasnije nastati i film, jeste ta da za ulogu kraljice Marije, o čijem se privatnom životu do sada nije mnogo toga znalo, odabere glumicu Tamaru Aleksić.

Pročitaj još SNIMA SE nova serija TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković treći put igraju ljubavnike

Ćerka novinarke Tanje Peternek ne krije da se iznenadila pozivu Zdravka Šotre, i otkriva da se uz pomoć literature upoznala sa likom koji će tumačiti.

Ponosna sam na to što je baš meni pripala ta čast da tumači lik kraljice Marije. Upravo to što je bila dobrotvor jeste intrigantno u vezi sa njenim likom. Da li postoji nešto intrigantnije nego saznati iz koje pobude čovek bira da bude dobar kada nam je svima lakši put da se ophodimo ne toliko velikodušno i sa nedovoljno strpljenja prema drugim ljudima. To mi je baš zanimljivo kod nje – priznaje Tamara, dodajući da smatra da još nije dovoljno “ušla” u ovoj lik.

Pročitaj još VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

– Šotra ima veće mišljenje o meni nego što ga imam sama o sebi. Drago mi je što je u roli mog partnera u seriji, dakle kralja Aleksandra, Ljubomir Bulajić. Ljuba i ja se poznajemo još od ‘Šešira profesira Koste Vujića’. Stvarno smo mnogo dobri prijatelji. Beskrajno ga volim. On je veoma darovit glumac i njegov pristup uopšte pri istraživanju Aleksandra je zadivljujuć. Glupo je da kažem, ali baš sam ponosna – zaključuje Tamara.

Foto Promo

Advertisement