Connect with us

Top Story

Roman Majetić, autor serije CRVENI MESEC, otkriva SVE o spinofu JUGOSLOVENKA – Princ Đorđe Karađorđević ima KLJUČNU ULOGU!

Published

on

Roman Majetić, reditelj i tvorac nekih od najpopularnijih domaćih serija, među kojima je i telenovela CRVENI MESEC čija su snimanja upravo završena, spreman je za nove poduhvate. Jedan od njih je i JUGOSLOVENKA, svojevrstan spinof pomenute serije koji je za kratko vreme privukao veliku pažnju domaće publike. Govoreći o tome kakva sudbina očekuje glavne junake Crvenog meseca, Majetić poručuje da uprkos tome što sve vodi ka srećnom kraju priče, gledaoci će pre toga videti još tužnih trenutaka.

Pročitaj još 27. Festival evropskog filma Palić u novom terminu od 8. do 14. avgusta! Festival otvara film IME NARODA, a zatvara HOTEL BEOGRAD!

– Ne znam kako bih živeo sa samim sobom da gledaocima ne ostavim nadu da će ljubav pobediti. Da li je tako i u životu, to je već drugo pitanje – kaže Majetić, i dodaje da će Jugoslovenka, serija koju svi željno iščekuju, biti mnogo veći projekat od Crvenog meseca.

– Za nepun mesec će biti prva klapa. Serija je više porodična, a nastavljamo radnju dve godine kasnije. Dve serije povezuje junakinja Sofija, ali pratimo istorijska dešavanja. Ostaje kao junak kralj Aleksandar, vraća se i njena majka u priču i špijun koga tumači Srđan Karanović. Njih ćemo videti u Beogradu, kaže Majetić i otkriva da će se snimanja Jugoslovenke tokom pet nedelja odvijati na Hvaru, koji će “glumiti” Krf.

Pročitaj još Branislav Lečić bi voleo da glumi ARKANA – Bio bi to SJAJAN FILM! I Ceca smatra da bio ON bio PRAVI IZBOR

– Ne bih uspeo da nađem bolje lokacije. Većina scena biće ekranizovana u starim napuštenim selima s pogledom na more. Nisam mogao bolju scenografiju da pronađem. Princ Đorđe Karađorđević ima veoma važnu uloga, kao i major Ljubomir Vulović i junaci Solunskog procesa. Dolaze i Mustafa Golubić i Petar Živković. Lepota ove serije je da možete prikazati neke živote, a ne samo istorijske događaje – smatra naš poznati reditelj dodajući da je fasciniran srpskom istorijom.

– Srpska istorija priča za sebe. Ima mnoštvo bizarnih situacija i detalja koje ne bih mogao da izmislim kao tvorac telenovela.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement