Naslovna FILM Branislav Lečić bi voleo da glumi ARKANA - Bio bi to SJAJAN...

Branislav Lečić bi voleo da glumi ARKANA – Bio bi to SJAJAN FILM! I Ceca smatra da bio ON bio PRAVI IZBOR!

Glumca Branislava Lečića, posle duže pauze, ponovo ćemo gledati na malim ekranima. Ovog puta u seriji Kralj, u kojoj će na predlog reditelja Zdravka Šotre igrati rolu Nikole Pašića. Kao što znamo, serija je rađena po knjizi Vuka DraškovićaAleksandar od Jugoslavije, a kako otkriva Lečić – uprkos tome što nema velikih fizičkih sličnosti sa čuvenim srpskim diplomatom, rad na ovoj ulozi za njega je bio veliko zadovoljstvo.

Pročitaj još Estradne zvezde i političari utrkuju se za uloge u filmu JUŽNI VETAR 2!

– Kada se formirala prva Jugoslavija, odnosno Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca, Pašić je igrao jako važnu ulogu. Činjenica je da je većina naroda koji su se združili imala svoje nacionalne ili verske stranke, a Srbija je imala dve demokratske partije – Radikalnu i Demokratsku. Pašić sa ogromnim iskustvom političara, i to parlamentarnog tipa, je čovek koji je svakako imao šta da kaže. Serija sama po sebi predstavlja jednu vrstu edukacije, što mi se veoma dopada – ističe Lečić i dodaje da nikada nije lako tumačiti istorijske likove.

Pročitaj još HIT! MILOŠ BIKOVIĆ bi voleo da igra ARKANA, CECA želi VUKA KOSTIĆA u ulozi pokojnog supruga!

– Na neki način to je veće opterećenje zato što, ipak, postoji neko sećanje na njih, kao i zapisi. Tu glumački nije cilj da se postigne neka potpuna verodostojnost jer to vreme nosi svoje obeležje. Naravno da će se reditelj i cela ekipa potruditi da u boji, slici, kameri, tonu, pristupu, objektima, to ipak bude vreme koje mi tumačimo. Mora da se ispoštuje duh tog vremena uz neki moderni senzibilitet koji je neophodan zarad percepcije”, zaključio je Branislav Lečić.

Pročitaj još Evo ko će glumiti KRALJICU MARIJU u seriji KRALJ!

Ime poznatog glumca, ovih dana, međutim, pominjalo se u vezi sa još jednom ulogom, koja bi mu prema mišljenju naše folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović odlično legla. Naime, nakon što je Miloš Biković izjavio da bi glumio Željka Ražnatovića Arkana, Ceca je rekla da bi tu rolu na pravi način mogli da donesu samo Vuk Kostić i Branislav Lečić. Malo je poznato da je Arkan Lečiću već nudio da u filmu dočara njegov lik, i da se glumcu to učinilo kao veoma zanimljiva ideja.

Pročitaj još ŠOK! Evo koliko je LANE GUTOVIĆ zarađivao PO EPIZODI u seriji BELA LAĐA! I Šojić bi mu pozavideo…

–  Arkan i ja se nismo družili, ali me je u jednom trenutku zvao i ponudio to. Tražio sam da pročitam scenario koji nikada nisam dobio, i tu je sve stalo. Rekao sam mu da je njegov život jako interesantan i da bi bio dobar film. Ne znam koje godine tačno je to bilo, ali tada je bio u najvećoj snazi, nekih godinu dana pre nego što je ubijen – rekao je on.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...