SKANDAL! Marko i Marija MILOŠEVIĆ hoće da zabrane seriju PORODICA – sprečite LAŽI o našem OCU!

Dok produkcija FireFly užurbano završava kasting za seriju koja bi se veoma lako mogla svrstati među najveće i najznačajnije projekte decenije, naravno, reč je o projektu PORODICA koja govori o poslednjim danima Slobodana Miloševića i njegove porodice u Srbiji i na vlasti, Marko i Marija Milošević preko svog pravnog zastupnika Dragoljuba Tomaševića uputili su pismo na nekoliko adresa u kome traže da budu uključeni u celu priču, jer smatraju da oni neće biti objektivno prikazani.

Pročitaj još HIT! MILOŠ BIKOVIĆ bi voleo da igra ARKANA, CECA želi VUKA KOSTIĆA u ulozi pokojnog supruga!

– Nezakonito hapšenje, protivustavno izručenje i ubistvo Miloševića i progon njegove porodice može jedino biti okarakterisano kao zločin koji ne zastareva. Apelujemo da sprečite realizaciju ovog projekta, štetnu i zlonamernu konotaciju važnih događaja iz novije srpske istorije. Ujedno vas i ovim putem upozoravamo da ćete, ukoliko krenete u realizaciju pod ovakvim uslovima, bez dogovora s porodicom predsednika Miloševića, snositi odgovarajuće zakonske posledice – stoji u pismu.

Pročitaj još Evo ko će glumiti KRALJICU MARIJU u seriji KRALJ!

Seriju „Porodica“ kao autor potpisuje Bojan Vuletić, a bračni par Milošević igraće Boris Isaković i Mirjana Karanović. Priča će pratiti hapšenje Miloševića, a ceo projekat kao producent potpisuje Fajerflaj, a upravo iz ove kompanije poručuju da istorija pripada svima, i da će se autori truditi da budu što verniji istini.

Pročitaj još ŠOK! Evo koliko je LANE GUTOVIĆ zarađivao PO EPIZODI u seriji BELA LAĐA! I Šojić bi mu pozavideo…

Očekuje se da će Porodica na male ekrane stići na proleće 2021, tačno 20 godina od hapšenja Slobodana Miloševića. Snimanje počinje za nekoliko nedelja.

Foto Promo